Teamindeling Seizoen 2021-2022

Ondanks het feit dat er afgelopen seizoen bijna geen wedstrijden zijn gespeeld, zijn de voorbereidingen voor het volgende seizoen, 2021-2022, al in volle gang.

Een complexe voorbereiding omdat we zien dat er een hoop leden hebben besloten om te stoppen met korfballen. Uiteraard betreuren we dat, maar begrijpen we in de meeste gevallen we de beweegredenen. Gevolg is dat afgelopen maanden ruim 20% (!) van onze leden heeft opgezegd.

Kijkend naar komend seizoen zijn de gevolgen behoorlijk: we zullen 2 teams minder inschrijven en de nieuwe teams zijn maar krap aan bezet.
Komend seizoen zullen we dus met regelmaat een beroep doen op spelers om te spelen of reserve te staan bij andere teams.

Uiteraard hopen we dat in de aanloop naar de competitie er nog spelers bij komen, al dan niet nieuwe leden, maar ook leden die alsnog besluiten om weer te gaan korfballen.

Via onderstaande link kun je de nieuwe team indeling bekijken. Deze is definitief, en in deze vorm ook verstuurd naar de korfbal bond.

Indien er naar aanleiding van deze indeling toch nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met een van de TC leden, of je stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Teamindeling 2021-2022

0111 Superloten 756x348