We gaan weer trainen: Buiten op onze velden.

De laatste persconferentie van de regering was duidelijk: geen zaalcompetitie meer dit jaar. Voorlopig dus ook nog geen zicht op de mogelijkheden om in de zaal te gaan trainen.

Vandaar dat we, na overleg met bestuur en trainers, hebben besloten om vanaf aanstaande dinsdag 19 januari weer te gaan trainen.
Onze trainers zullen vanaf dinsdag weer klaar staan voor de spelers en speelsters. Als TC en bestuur rekenen we op de komst van elk teamlid, laat je team en trainer niet in de steek.

Voor alle teams van de Kangoeroes tot en met de A-junioren zal het trainingsschema op de site leidend zijn.

In het kort komt het er op neer dat de Kangoeroes en de F-jes op de zaterdagochtend gaan trainen, de overige teams op de dinsdag- en/of de donderdagavond.

Voor de 18+ leden bieden we een ieder de mogelijkheid aan om op de dinsdagavond vanaf 19:30 in 2-tallen lekker een balletje te schieten. Helaas zijn de regels en daarmee beperkingen dusdanig dat we nu geen volwaardige training/trainer kunnen aanbieden.

Voor de jeugd tot en met de A gelden de bekende regels. Onderling mag er gewoon getraind en een wedstrijd gespeeld worden. Uiteraard blijven ook alle ander regels gewoon gelden:

• Kom als speler kort van te voren naar de training (maar wees wel op tijd!)
  • Ga na de training direct naar huis (blijf niet hangen)
  • Heb je klachten, dan blijf je thuis
  • Buiten het veld hou je zoveel mogelijk 1.5 meter afstand

Mochten er naar aanleiding van deze mail vragen zijn, dan kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met de trainers.