Teams 2020-2021

Ondanks alle omstandigheden kijken we als TC altijd rondom deze tijd alweer naar het volgende seizoen.

Zo ook nu. Als TC hebben we de ledenopgave gepakt per 1-mei-2020. Op basis van deze ledenopgave is er een eerste, grove, indeling gemaakt. Aan deze indeling kunnen geen rechten worden ontleend. Afhankelijk van de ontwikkelingen tot 1 juni kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden.

Een aantal zaken willen we graag extra benadrukken:

• Vooralsnog kunnen we GEEN senioren team op de been brengen omdat er een tekort is aan dames.

In de wandelgangen horen we dat er veel animo is onder oud-leden of oud-korfballers om, als het straks weer kan, misschien wel weer te gaan spelen. Bij deze doen we dan ook een verzoek aan al deze potentiele nieuwe leden om zich te melden bij ons. Dat kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen/appen met Susanne: 06-17487683 Wij hopen op veel reacties!

• Trainers gezocht: Zoals een ieder kan lezen is de kans groot dat we volgend seizoen gaan starten met minimaal 8 teams. Ook voor volgend jaar willen we als TC vasthouden aan minimaal 2 trainers/coaches per team.

Bovenstaande uitgangspunt is elk jaar weer een grote uitdaging voor de TC. We doen bij deze dan ook een oproep aan een ieder om zich aan te melden bij de TC als trainer en/of coach. Jullie hulp en inzet is onlosmakelijk verbonden met het plezier en succes voor alle korfballers van KV Wolderwijd.

Indien er na het lezen van bovenstaande vragen en/of opmerkingen zijn, dan willen we dat graag horen. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een van de TC leden aan . (Susanne, Karin, Elserieke of Ben)

Onderstaande overzicht is de eerste versie van de teamindeling 2020-2021.

Teams 2020 2021

maandag 29 juni