Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Rode Boekje

Belangrijke punten

Graag notie nemen van onderstaande zaken;

  1. Bij uitwedstrijden wordt er vanaf de parkeerplaats bij sporthal De Horst vertrokken.
  2. Als er extra/afwijkende vervoerbewegingen gemaakt dienen te worden, dan wordt dit door de coördinator vooraf met de betreffende rijder besproken.
  3. Je bent verantwoordelijk voor je eigen kleding / tenue.
  4. Als een team in uitshirts dient te spelen, dan staat dit aangegeven in het wedstrijdprogramma. Er staan een tas met 12 donkerblauwe (senioren) en een tas met witte (jeugd) uitshirts in de container. Deze kunnen meegenomen worden indien nodig. De shirts na de wedstrijd wassen en de tas met complete inhoud terugzetten in de container.
  5. Laatste wijzigingen en nieuws kunt u ontvangen via de wekelijkse nieuwsflits en website van KV Wolderwijd. Abonneer u op de nieuwsflits om deze te ontvangen in uw mailbox.
  6. Bekijk de website ook regelmatig om op de hoogte te blijven: www.kvwolderwijd.nl.

Reserve- en wisselspelers

Als een team spelers over heeft, dan worden deze spelers aangeduid als wisselspelers.

Voor deze spelers is de richtlijn: de speelminuten in een competitie worden over de spelers van het team gelijkelijk verdeeld.
De trainer/coach geeft aan hoe hij/zij dit doet.

Als een team extra spelers meekrijgt uit een ander team, dan worden deze spelers aangeduid als reservespelers.
De trainer/coach bepaalt hoeveel speelminuten de reservespeler krijgt. De reservespeler moet er vanuit gaan dat hij/zij geen speelminuten krijgt. In de wedstrijdteams (S1, A1, C1 en D1) kan de trainer/coach een reservespeler inbrengen om het wedstrijdverloop proberen te beïnvloeden. In de breedteteams (S2, B1, D2, C2, E1 en E2) zal een reservespeler worden ingezet als een speler niet verder kan spelen.

De reservespelers worden aangegeven in het wedstrijdprogramma. Bij voorkeur worden de reservebeurten gelijkelijk verdeeld over spelers uit lagere teams. Hiervan wordt afgeweken als het speelniveau van team en reservespeler te ver uiteen loopt. Als een reservespeler verhinderd is dan meldt hij/zij zich af bij de desbetreffende coördinator.

Afmelden voor wedstrijden

Korfballen is deelnemen aan een teamsport. Dat betekent dat het team op jou rekent, net zoals jij op je teamgenoten moet kunnen rekenen.
Probeer daarom het afmelden zoveel mogelijk te beperken!
 
Toch kan het voorkomen dat je een keer niet kunt. Je dient je dan zo spoedig mogelijk af te melden bij de juiste persoon, zodat er voor vervanging gezorgd kan worden.

Afmelden graag ALTIJD via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiteraard mag je ook je coach alvast op de hoogte brengen, maar altijd ook per mail.

Mocht je op zaterdag ziek blijken te zijn en niet kunnen spelen, dan bel je zelf je trainer/coach!

0111 Superloten 756x348

Evenementen Agenda

ALV 2021
maandag 18 oktober
Aanvang: 19:30
Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december
Aanvang: 00:00

Competitie Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 25 oktober
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 29 november
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 20 december
Aanvang: 19:30

Kantine Agenda

Kantine verhuurd
zaterdag 06 november
Aanvang: 17:00