WEDSTRIJDEN

Wedstrijden worden in principe op zaterdag gespeeld. Het wedstrijdschema bestaat uit een aantal thuiswedstrijden en een aantal uitwedstrijden.
Pupillen en aspiranten spelen meestal in de ochtend uitwedstrijden, thuis vanaf 10.00 uur.

Junioren en senioren spelen in de regel in de middag, tijdens de zaalcompetitie komt het ook voor dat de er wedstrijden in de avond worden vastgesteld.

Als er voldoende welpen in de leeftijd van 6 en 7 jaar zijn, wordt er ook aan de welpencompetitie meegedaan. Voor alle welpen worden een aantal speciale welpenspeldagen georganiseerd.

De 5-jarigen doen niet mee aan deze competitie.

Midweek-leden spelen op woensdagavond competitiewedstrijden. Is er geen competitiewedstrijd dan is er de mogelijkheid om te trainen.
Recreanten, Korfbalfitters en trainende leden spelen geen competitie.

0111 Superloten 756x348

ALV 2021