Noodkreet! Gezocht kantine medewerkers.

Met heel veel trots hebben we in 2017 onze eigen kantine in gebruik mogen nemen. Inmiddels maken we al ruim 5 jaar bijna wekelijks met heel veel plezier gebruik van deze kantine.
Eerst alleen koffie, thee en fris, inmiddels met een eigen tap installatie en een mooi ingerichte keuken.

Voor een echt, goede kop koffie (verse bonen), een koel drankje, een biertje, een tostie en zelfs een patatje met snack kan iedereen terecht in onze kantine.

MAAR…. Dat gaat niet vanzelf. Daarvoor zijn een aantal mensen elke week druk in de weer om dit mogelijk te maken. Inkoop, verkoop, schoonmaak, onderhoud, enz. Allemaal taken die moeten gedaan worden.

Momenteel zijn we naarstig op zoek naar ondersteuning in het Kantine-Team. Dit team is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de kantine op de dagen van de wedstrijden en evenementen, maar mogelijk ook op een trainingsavond.
Dit team van mensen weet hoe alles werkt, waar alles staat en wat er moet gebeuren. Deze mensen krijgen tijdens de wedstrijden ondersteuning van een van de ouders van jeugdleden die op dat moment spelen. Je staat er dus nooit alleen voor.

Dus:

• Wil jij helpen?
  • Ben jij bereidt een dienst te draaien van 2-3 uur?
  • Wil jij alles weten over onze kantine? We helpen je op weg.
  • Ondersteun jij de ouders tijdens een kantinedienst?
  • Ben jij de gastvrouw/heer voor dat moment?

…. dan hebben we jou heel, heel hard nodig.

En meld je aan: bij een van onze bestuursleden of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je mag ook bellen/appen naar 06-33334580

Zonder een kantineteam kunnen we onze kantine niet open houden. Zonder vrijwilligers geen club.

• Glasbewassingnederland.nl
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk