Bestuurswisseling KV Wolderwijd

Tijdens de laatste algemene leden vergadering (ALV) hebben we afscheid genomen van onze penningmeester Jan-Peter Bultman. Jan-Peter is ruim 6 jaar lid geweest van het bestuur.

Die zelfde avond heeft Jeroen van den Berg zich aangemeld als bestuurslid. Met de komst van Jeroen bestaat het bestuur van KV Wolderwijd weer uit 5 personen.

De taken van Jan-Peter zullen worden overgenomen door Hans Pape. Hij heeft te kennen gegeven dit het aankomende jaar te willen doen. Hans is daarna aftredend, als bestuur gaan we alvast op zoek naar een nieuwe penningmeester.
Als penningmeester zal Hans de ondersteuning krijgen van Leo Heemskerk die de boekhouding zal gaan doen.

Annemarie van Raalten heeft de functie van secretaris overgenomen van Hans Pape.

Met de toetreding van Jeroen en de wisselingen ziet het bestuur van KV Wolderwijd er als volgt uit:

• Voorzitter:  Ben Scharft
  • Penningmeester:  Hans Pape