BESTUURSFLITS | Prettige Feestdagen

Het jaar 2021 gaat helaas weer als een nachtkaars uit: als gevolg van de nieuwe corona maatregelen zullen we in elk geval tot en met 14 januari niet meer kunnen korfballen.

Geen trainingen en geen wedstrijden. Maar ook geen activiteiten. Dus geen Oliebollenspektakel op 28 december, maar ook geen traditioneel Oliebollentoernooi die dag.
Voor het eerst wilden we een nieuwjaarsreceptie organiseren op zaterdag 8 januari maar ook deze zal er niet komen.
Ook geen clinic voor de trainers op zaterdag 8 januari en geen onderlinge wedstrijdjes.

Helaas het kan en mag allemaal niet doorgaan.

Namens het bestuur wensen wij iedereen prettige feestdagen. Geniet ervan, blijf gezond en hou vol.

Zodra de situatie verandert en zodra we weer iets kunnen en mogen doen, zullen we dat uiteraard met beide handen aangrijpen. Voor nu is het vakantie met een verplichte korfbalstop.

Jubileumdag 30 jaar KV Wolderwijd
Ned. Kampioenschap B-aspiranten