KOFFIE OCHTEND | Zaterdag 13 november vanaf 9:30 uur

Het bestuur van KV Wolderwijd nodigt alle ouders en verzorgers van jeugdleden uit voor een gezellige ‘Koffie-ochtend’ op zaterdag 13 november vanaf 9:30 uur.

Tijdens deze koffieochtend zijn onze bestuursleden herkenbaar aanwezig en staan ze open voor alle vragen, opmerkingen en ideeën.
Doel van deze ochtend is om ouders en verzorgers mee te nemen in het reilen en zeilen van onze leuke en gezellige vereniging.

Alle vragen over trainingen, wedstrijden, kleding maar ook organisatorische zaken zoals kantinediensten, schoonmaak, rijden naar uitwedstrijden enz. kunnen aanbod komen.
Als bestuur zijn we benieuwd naar de ervaringen van ouders, verzorgers maar ook zeker de nieuwe leden binnen KV Wolderwijd. Wat gaat er goed, en wat kan er beter. Tips en tops. We horen het graag.

En, mochten er geen vragen zijn, dan staat de koffie nog altijd klaar voor een ieder.
Graag zien we alle ouders en verzorgers op zaterdag 13 november tussen 9:30 en 11:30 uur in sporthal de Horst

Alle teams van KV Wolderwijd spelen op zaterdag 13 november hun oefenwedstrijden thuis: vanaf 9:00 uur tot 20:00 uur is er doorlopend korfbal in de sporthal. Nog een reden om gezellig te komen kijken en onze teams aan te moedigen.

Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december