KV Wolderwijd doet mee met Rabo Club Support

Ook dit jaar doen wij weer mee met de actie Rabo Club Support. Vorig jaar is er door de bank 15 miljoen euro verdeeld onder clubs en verenigingen.
Leden van de Rabobank kunnen via de website hun stem uitbrengen; als je geen lid bent, maar “gewoon” klant van de Rabobank, kun je alsnog via de Rabo Bankieren App stemmen. Je kunt dan drie clubs of verenigingen selecteren, waarvan KV Wolderwijd er natuurlijk 1 is!

Ons doel

Voor langs ons hoofdveld willen wij graag een elektronisch scorebord aanschaffen. Op ons huidige scorebord moeten de bordjes nog handmatig verhangen worden als er gescoord wordt; ook is er geen tijdsaanduiding aanwezig. Dit scorebord voldoet kort gezegd niet meer aan de eisen van de huidige tijd.
Met een modern elektronisch scorebord zijn wij voorbereid om in de toekomst grote toernooien of beslissingswedstrijden te organiseren.

Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december