Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

CORONA UPDATE | We zijn op de goede weg

Het is nog steeds een rare tijd, een rare korfbaltijd, maar ook een rara coronatijd. Corona beheerst nog steeds het dagelijkse doen en laten van iedereen.

Als alles ‘normaal’ was geweest hadden we nu net de zaalcompetitie afgesloten, hadden we kampioensfeestjes gevierd en waren we weer blij om lekker buiten te gaan trainen. Maar alles is anders.

We trainen met een groot deel van onze leden inmiddels alweer lang buiten. En dat was best wel even wennen. Wat was het koud soms. Toch was, en is, het mooi om te zien hoeveel ieder toch geniet van het korfballen.

Als vereniging zitten we momenteel niet stil, ondanks het feit dat we niet zichtbaar veel kunnen doen wordt er achter de schermen continue gekeken naar wat er wel kan.
Zo is de kledingcommissie aan het kijken naar een nieuw wedstrijdtenue, gaan de voorbereidingen van een mogelijke veldcompetitie door, wordt er gesproken over een afsluitend kamp en kijken we al verder vooruit als bestuur naar volgend jaar. Tevens wordt er gewerkt in de kantine aan het optimaliseren van de keuken en willen we de mogelijkheden onderzoeken om de kantine te ‘pimpen. In de berging zal er nieuwe verlichting worden aangebracht en zal het opberghok opnieuw worden ingedeeld.

Een van de direct zichtbare dingen die we als bestuur hebben gedaan is de waardering uitspreken naar onze trainers voor hun tomeloze inzet richting onze korfballende leden: Alle trainers hebben een softshell jas ontvangen met hun naam erop. Nogmaals dank voor jullie inzet en we hopen uiteraard dat we de komende maanden maar ook volgend seizoen weer op jullie kunnen rekenen.

31 maart moeten we bij de bond de teamopgave voor de veldcompetitie aanleveren. Dat moet, ondanks het feit dat we nog niet weten of deze competitie nog van start kan gaan. Ket KNKV heeft hiervoor een routekaart uitgestippeld. De routekaart kun je hier vinden. Minimale eis om te kunnen starten is dat er zeker 2.5 week vol getraind kan worden zonder beperkingen, door alle teams. Laten we hopen dat er nog iets van een competitie plaats gaat vinden, al achten ook wij als bestuur de kans daarop erg klein.

Wat speelt er dan nog meer? We hebben een subsidie aanvraag gedaan om het beach-korfbalveld te optimaliseren. Een hekwerk er omheen, vaste belijning en wat er nog meer bij komt kijken.
Daarnaast hebben we ook een subsidie aanvraag gedaan voor de Gigakangoeroedag, mogelijk in september. We willen groter uitpakken dan ooit. Waarschijnlijk 2 dagen en misschien gecombineerd met het schoolkorfbaltoernooi.
Ook zijn we samen met de Stichting Exploitatie Sportpark de Horst en de gemeente Zeewolde aan het kijken naar de mogelijkheden om onze eigen kleedkamers te realiseren. In onze ogen een noodzakelijk stap om KV Wolderwijd verder te laten groeien.

Er zijn 2 speciale ‘schutters’korven besteld. Oranje en iets kleiner dan de standaard korven. Een korf om een nog betere schutter te worden. Een aantal verenigingen hebben deze korf al met succes gebruikt. Wij als KV Wolderwijd willen hier graag op aanhaken.

Komend weekend gaat de zomertijd weer in, en vanaf 31 maart gaat de avondklok naar 22:00 uur. Dat biedt weer wat meer mogelijkheden. Vanaf dinsdag 6 april willen we dan ook ALLE trainingen weer ingang gaan zetten. Uiteraard volgens de geldende coronamaatregelen. Voor de 26+ leden zal er trainingsaanbod komen welke afgestemd is op het trainen in 4-tallen.

Het bestuur en de TC willen alles op alles zetten om iedereen weer een leuk en gevarieerd trainingsaanbod te kunnen bieden. Zowel op de dinsdag als ook op de donderdag zal iedereen in de gelegenheid worden gesteld om te gaan trainen. Helaas mag onze kantine nog niet open.

We zijn op de goede weg, op weg naar het oude ‘normaal’. We moeten nog even volhouden, maar het moment dat we gewoon weer lekker wedstrijden kunnen spelen, een kop koffie kunnen drinken in de kantine, kampioensfeestjes organiseren en al die andere dingen weer kunnen oppakken komt er toch gewoon weer aan.

HOU VOL!

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Geen evenementen