CORONA UPDATE | Stand van zaken & Contributie

Het Corona virus beheerst momenteel nog steeds grotendeels ons dagelijks leven. Dat merken we in alles. Het afgelopen weekend doorbrak de ijspret voor heel even de sleur.
Als KV Wolderwijd proberen we op alle momenten actief te blijven voor onze leden. Voor de jeugd is dat eenvoudiger dan voor de 18-plussers. Er wordt, als het weer het toelaat, door de jeugd gewoon 2x in de week getraind. De opkomst is goed en onze trainers staan er door weer en wind. Complimenten voor een ieder.

Voor de 18-plussers willen we naar een zaterdag ochtend activiteit, waarbij men in 2-tallen lekker bezig kan zijn op ons eigen veld. Er zullen dan een aantal onderdelen klaar staan welke in een carrousel vorm kunnen worden afgewerkt. Zo kun je lekker actief bezig zijn en ook nog een beetje korfballen.
Meer info over deze activiteit zal spoedig volgen.

Daarnaast blijven we evenementen organiseren zoals de PupQuiz, komt er nog steeds de beloofde Speur,Speel en Sport ochtend voor de jeugd, en gaan we binnenkort met z'n allen Online Bingo spelen.

Contributie.

Ondanks het feit dat er (bijna) niet getraind kan worden en er al helemaal geen wedstrijden zijn hebben we tot januari gewoon de standaard contributie bij alle leden geincasseerd. Tot op de dag van vandaag is er geen enkel lid geweest die bezwaar heeft gemaakt tegen het blijven innen van deze contributie. Dat is mooi, en daar zijn we als bestuur ook erg blij mee.
Financieel staan we er als vereniging gelukkig goed voor. We zijn gezond en kunnen nog steeds leuke dingen doen. Dit komt mede door de steun die we hebben mogen ontvangen vanuit de gemeente Zeewolde en van de Stichting Exploitatie sportpark de Horst. Zaal-, veld- en kantinehuur zijn deels of vaak geheel kwijgtgescholden.
Als gevolg van deze gezonde situatie hebben we besloten om de contributie voor januari, februari en maart eenmalig aan te passen: voor de senioren betekent dat een korting van 50% en voor de jeugd tot tn met de B een korting van 33% per maand.

Met deze eenmalige aanpassing willen we iedereen bedanken voor het feit dat ze KV Wolderwijd zijn blijven steunen in deze corona tijd. Daarnaast willen we straks, als het weer mogelijk is, op een leuke, gezellige manier weer een 'herstart' moment prikken. Een evenement voor alle leden, ouders en oud leden. Meer info zal volgen zodra dit van toepassing is.