ALV 2020 | Mooie resultaten, veel Online aanwezigen

Het was een gedenkwaardige ALV. Een algemene ledenvergadering met slechts 5 mensen in de kantine, een kantine die anders altijd lekker gevuld is met leden en ouders van leden.

Nu, in 2020 tijdens de coronacrisis, een online versie, die zeker vervolg zal gaan krijgen in de komende jaren.
Aan ruim 30 'aanwezigen' heeft het bestuur verslag gedaan over het seizoen 2019-2020. Een seizoen dat werd 'overschaduwd' door Corona. Vele dingen verliepen net als voorgaande jaren tot april bijna als vanzelfsprekend. Er werden leuke dingen georganiseerd en de trainingen en wedstrijden waren in volle gang.

Helaas vanaf maart werd het allemaal anders: de zaal competitie werd abrupt afgebroken, er was geen 2e helft van het veldseizoen, geen Giga Kangoeroedag, geen kamp en geen jaarlijkse afsluitende BBQ. En het waren metname deze zaken die niet door konden gaan, die het beeld van het seizoen bepaalden. Jammer, want er waren ook veel zaken die erg positief waren.

Zo groeide het ledenaantal sterk, met name bij de Korfbalfitters was er een groot aantal nieuwe aanmeldingen. Maar ook financieel kunnen we terug kijken op een mooi seizoen. En dat resulteerd weer in een mooi uitdaging voor de komende maanden: we gaan ons tenue, wedstrijdkleding, vernieuwen! De kleding commissie kan dus aan de bak.

Uiteraard werd er tijdens deze ALV ook naar het huidige seizoen gekeken. Een seizoen waarin veel zaken anders zijn dan anders. Trainingen die in zeer aangepaste vorm door mogen gaan. Ook nu weer een afgebroken, veld, competitie. Nog steeds geen zicht op de start van de zaal competitie. Ook nu weer een aantal evenementen die niet of in aangepaste vorm beperkt doorgang konden vinden. Jammer, want daar doen we het natuurlijk niet voor. We willen uiteindelijk allemaal lekker genieten van korfbal en alles wat erbij komt kijken.

Mooi is ook te zien dat leden ons trouw blijven. Maar niet alleen leden, ook onze sponsoren. Onze dank gaat dan ook uit naar een ieder die hieraan heeft bijgedragen.
3 nieuwe sponsoren hebben we voor langere tijd aan ons kunnen binden: Topjalouzieen.nl, Trendy Woodshop en Opel Broekhuis hebben het aangedruft om in deze tijd in zee te gaan met onze vereniging. Dank daarvoor.

Maar ook de acties als de Grote Club Actie, Rabo Clubsupport en de speculaasactie zijn door de inzet van vele van onze leden weer succes volgebleken. Hierdoor hebben we als vereniging weer de mogelijkheid om ook een keer wat terug te doen naar onze leden. Er is straks een mooi budget voor ons jaarlijkse kamp. En we kunnen iets extra's gaan doen tijdens de jaarlijkse seizoensafsluiting. Laten we hopen dat dit allemaal straks weer mogelijk is.

Voor de trainers gaan we investeren in begeleiding, trainingsstof en bijscholing. Vanaf zaterdag 21-11 zullen al onze trainers 3 clinics bijwonen van elk 1.5 uur. Een investering die we als vereniging ook doen om onze waardering uit te spreken naar de trainers en coaches die er elke week weer staan voor onze leden. Toppers!

Hoe het verder gaat? Het is afwachten, maar we zullen er alles aan doen om iedereen zoveel mogelijk een leuk en afwisselend programma aan te bieden zolang alles nog niet weer is zoals het was.
Onze verwachting is dat de competitie pas in 2021 weer van start gaat. Helaas, maar zodra we meer weten informeren we een ieder. Voor nu is het jaarlijkse Oliebollen Toernooi het evenement waar we iedereen weer hopen te zien. Noteer de datum maar alvast:  maandag 28 december!

Graag tot dan!

Korfbal 'Kangoeroe' Instuif