Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Coronavirus (3): Hoe nu verder?

Ook als bestuur van KV Wolderwijd maken wij ons ernstige zorgen over het coronavirus en de gevolgen voor een ieder maar voor KV Wolderwijd en haar leden in het speciaal.
Laten we hopen dat dit virus onze leden en verwanten niet bereikt. Vooralsnog zullen we er niet vanaf zijn en zijn de bijkomnde maatregelen dan ook drastisch.

Wat weten we nu?

  • De zaal competitie is geheel afgelast. De competitie is stilgelegd, de eindstanden worden niet opgemaakt.
    Als gevolg hiervan zijn dus ook alle trainingen afgelast.
  • Het KNKV heeft besloten om tot in elke geval 16 april alle wedstrijden af te gelasten. Dit houdt in dat er 11 april ook GEEN oefenwedstrijden zullen zijn.
    Of de competitie dan start op zaterdag 18 april is dus ook nog maar de vraag.
  • Het paasontbijt/lunch op zaterdag 11 april zal dan ook NIET doorgaan. Helaas, maar het is niet anders.
  • Wil je toch een beetje actief blijven, dan bieden we alle leden de mogelijkheid aan om tegen een zeer gering bedrag een korfbalpaal te huren. Lekker voor in de achtertuin of voor op het veldje. Zie onze website voor meer info.

Wanneer we weer kunnen trainen is dan nu ook nog niet te zeggen.

Meer informatie en hoe het na 16 april verder gaat weten we niet. Dat zal grotendeels afhangen wat onze regering, het KNKV en het RIVM ons zal adviseren.

Hou onze website in de gaten voor meer info. Indien er vragen zijn over de ontstane situatie, stuur deze dan per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het bestuur, Ben Scharft

Bestuursagenda

Geen evenementen

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Geen evenementen