Update 2: Coronavirus: hoe en wat precies

In navolgoneg van eerdere berichten delen wij als bestuur van KV Wolderwijd het volgende in verband met het Coronavirus:

Tot en met 31 maart zijn alle competitiewedstrijd afgelast. Ook alle evenementen en andere bijeenkomsten zijn geannuleerd.

Voorlopig zijn ook alle trainingen afgelast. We zijn momenteel in overleg met alle andere verenigingen op het sportpark zodat we samen met een standpunt naar buiten kunnen komen over de trainingen.

Mochten er in de komende dagen veranderingen plaats vinden, dan zullen wij dat via deze website en de diverse app-groepen communiceren.

maandag 20 april
Commissie Vergadering