Speculaas Actie 2019 groot succes

Ook dit jaar is de speculaas actie weer een groot succes geworden. Niet alleen hebben we een record aan speculaas en andere lekkernijen verkocht, maar ook steeds meer bedrijven hebben ons weten te vinden.
Daarnaast was het dit jaar voor het eerst mogelijk om ook Online, in onze eigen webshop, te bestellen.

Maar het grootste gedeelte van de verkopen is toch gerealiseerd door onze eigen (jeugd)leden. De opbrengst van dit jaar is mede door de inzet van leden en vrijwilligers geëindigd op ruim  € 1700,-
Een fantastisch bedrag!

Uiteraard hebben we de top verkopers ook dit jaar weer in het ' zonnetje'  gezet. Madeline, Sophie, Louise, Daphne en Susanne gefeliciteerd met jullie prijs.

Speciale dank gaat uit naar Alexandra en Patricia die deze actie dit jaar hebben begeleid.