Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Douchen na afloop van de training

Douchen na afloop van een wedstrijd of de training is niet verplicht bij KV Wolderwijd (zoals bij vele verenigingen wel het geval is) maar we willen het wel stimuleren. Zeker bij uitwedstrijden vinden we het eigenlijk heel normaal dat er gedouchd wordt. Zit je weer lekker fris in de auto op de terug weg.

Daarom hebben we thuis met ingang van heden de beschikking over 2 kleedkamers, 7 & 8, op de dinsdag en donderdag. Kleedkamer 7 voor de dames en kleedkamer 8 voor de heren.

Stap niet nat en bezweet op de fiets. Dit is onhygiënisch en ongezond!

Laat de kleedkamers na afloop schoon en netjes achter! Het is een kleine moeite om je schoenen buiten uit te slaan. En het is een kleine moeite om als laatste even een trekker door de kleedkamer te halen (één minuutje?). Alvast bedankt voor de medewerking!

Op de zaterdag zijn er helaas niet altijd kleedkamers beschikbaar. Met name bij de ochtend wedstrijden is er een te kort aan kleedkamers. Hiervoor zijn we zoekende naar een oplossing.

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 24 februari
Aanvang: 19:30
Commissie Vergadering
maandag 30 maart
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 20 april
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Korfbal League Finale 2020
zaterdag 04 april
Aanvang: 16:00
Paas Brunch
zaterdag 11 april
Aanvang: 12:00
KAMP 2020
woensdag 20 mei
Aanvang: 16:00
Seizoensafsluiting 2020
zaterdag 27 juni
Aanvang: 16:00