Zaterdag 14 september: Start Grote Club Actie 2019

Op zaterdag 14 september is de start van de grote club actie. Ook dit jaar doen wij, als KV Wolderwijd, weer mee aan deze actie.

Doel voor dit jaar is om zo veel mogelijk loten te verkopen waarbij de opbrengst zal zijn voor het kamp wat we in 2020 weer willen organiseren.

Dit jaar zullen we de actie anders insteken dan voorgaande jaren. Kort maar krachtig, maximaal 3 weken.

Ook dit jaar zijn er weer 3 verkoop manieren:

1. De bekende loten boekjes met de automatishce incasso:  elk lid krijgt een boekje. Doel is om per lid minimaal 10 loten te verkopen.
  2. Contante loten: tijdens de Sport & Cultuurmarkt op zaterdag 14 september willen we zoveel mogelijke contante loten in het centrum van Zeewolde verkopen.
    Alle leden worden die dag voor of na hun wedstrijd verwacht een een handje te helpen in het dorp.
  3. Online verkoop: op een speciale pagina kan iedereen ook online loten aanschaffen. Dit is de pagina: Online Loten Kopen

Ook dit jaar rekenen we op de hulp en inzet van al onze leden om er een zo groot mogelijk succes van te maken.

Voor de actie in het centrum op zaterdag 14 september volgt zsm meer info.

Activiteiten Agenda

Korfbal League Finale 2020