15 juni: wedstrijd kleding inleveren

Beste leden,
Het einde van het korfbalseizoen nadert, met voor veel teams een spetterend einde!
Nou willen wij graag als kledingcommissie in beeld krijgen hoe het ervoor staat met de kleding, hoeveel kleding is er in omloop, hoe is de maatverdeling, waar zijn de tekorten, hoe is de kwaliteit van d ekleding.

Daarom het volgende, in overleg met het bestuur: We willen ALLE leden vragen om aanstaande zaterdag 15 juni na de wedstrijd, en uiteraard na de eventuele huldiging, je korfbaltenue in te leveren. Dat mag vies, die laatste keer wassen doen wij voor je.

Neem zaterdag dus even extra kleding mee, zodat je het na de wedstrijd kan inleveren. (dus niet je trainingspak!!, alleen je blauwe broekje/rokje en groene shirt én voor de senioren je gele shirt!). Het is belangrijk dat je dat zelf doet zodat wij een vinkje kunnen zetten achter je naam dat we het hebben ontvangen.

Ook als je nog extra kleding thuis hebt willen we dat graag krijgen. Er blijkt nog best wat kleding in omloop te zijn, te 'zwerven' ergens bij de leden. Geeft niet, maar we brengen het graag in beeld en zien het daarom graag terug.

Wij hebben dan de zomer de tijd om alles na te kijken en op orde te maken. Als het seizoen weer start zullen wij dan ervoor zorgen dat iedereen zijn kleding weer terug krijgt.

Dus: zaterdag 15 juni na je wedstrijd, en huldiging, je kleding inleveren bij Patricia of Hanneke. (één uitzondering: de D speelt dinsdag nog een wedstrijd, voor hen geldt dat ze het na die wedstrijd bij Hanneke kunnen inleveren).

Het scheelt een hoop werk/ gedoe als je het niet vergeet en we zaterdag gewoon alle tenues terug hebben. Alvast bedankt voor jullie medewerking. Heb je vragen? Mail, app of bel gerust.

Groeten vanuit de kledingcommissie,
Patricia van den Berg (06-21690081) en Hanneke Willemse (06-27448537)

maandag 28 oktober
Commissie Vergadering