OPEN DAG: Maak kennis met korfbal. Zaterdag 13 april

KV Wolderwijd organiseert op zaterdag 13 april een OPEN DAG op de korfbalvelden aan de Horsterweg in Zeewolde.

Van 9:00 tot 12:00 uur kan iedereen kennis maken met korfbal, kennis maken met KV Wolderwijd.

Gedurende de hele dag zijn er tal van oefenwedstrijden. Alle teams van KV Wolderwijd komen in actie. Tijdens deze opendag kun je zelf ervaren hoe korfbal leeft in Zeewolde en bij KV Wolderwijd. Kun je het 'familie gevoel'van de club voelen en kun je de vele vrijwilligers in actie zien welke KV Wolderwijd een warm hart toe dragen.

Coaches, trainers, scheidsrechters, kantinemedewerkers, bestuursleden en vele ander vrijwilligers zullen allemaal actief aanwezig zijn deze dag.

Onder het genot van een gratis kopje koffie, thee of limonade hopen we dat een ieder een gezellige 'Open Dag' beleeft.

Programma onderdelen zijn:

• Vanaf 9:00 uur vele oefenwedstrijden
  • 9:30 uur:  Onze jongste leden, de Kangoeroes in actie.
  • 10:00 uur 'Maak kennis met onze sponsoren' De onthulling van de nieuwe sponsorborden.
  • 'De gezonde club': voor alle teams is er een gezonde snack voor in de rust van de wedstrijden.
  • Demo Beachkorfbal, nieuw bij KV Wolderwijd
  • En meer.

Gedurende de gehel dag zal het bestuur van KV Wolderwijd aanwezig zijn om iedereen welkom te heten en eventuele vragen te beantwoorden.

Na afloop bieden we iedereen de mogelijkheid om de finale van de Korfbal League live op het grote scherm in de kantine te komen kijken.

Dus, kom gerust naar onze Open Dag op zaterdag 13 april.

Activiteiten Agenda

Giga Kangoeroe dag 2019