Feestje? Help jij onze activiteitencommissie?

Al sinds jaar en dag is de activiteitencommissie met regelmaat aan het werk om leuke en gezellige activiteiten te organiseren. Een aantal vaste onderdelen zijn de Avond4daagse, de kampioenen huldigingen, het Sinterklaasfeest en het Paasontbijt.

Maar met de komst van meer leden en onze eigen kantine, zijn er meer mogelijkheden om leuke, nieuwe activiteiten op te zetten. Hierbij leeft nu het idee om de activiteitencommissie op te delen in 2 aparte commissies:

1) De Activiteitencommissie (AC);

Deze nieuwe commissie richt zich op de leden vanaf de C en ouder. Een nieuwe commissie waarvoor we opzoek zijn naar 3-4 personen die bereidt zijn om 4-5 keer per jaar een leuke actieviteit te organiseren. Je kunt hierbij denken aan de Pub-Quiz, karaoke, disco, bingo, dropping, enz. enz. Vul het zelf maar in.

2) De Jeugd Actieviteitencommissie (JAC);

Deze commissie bestaat momenteel uit reeds 3 personen maar we willen hier een beroep doen op 2 spelers uit de A, B of C. Deze commissie draagt zorg voor de activiteiten voor alle kids in de leeftijd tot en met de D. Hierbij kun jje denken aan het Sinterklaasfeest, de Avond4daagse, een Pannenkoeken spektakel, een Vossenjacht enz. enz. Vul deze ook maar zelf in.

Beide commissies zijn voor KV Wolderwijd van cruciaal belang. Naast trainen en het spelen van wedstrijden willen we onze leden meer bieden in de vorm van leuke en gezellige activiteiten. Zitting nemen in een commissie brengt uiteraard een bepaalde verantwoordelijkheid met zich mee, maar houdt niet in dat je altijd alles zelf moet doen. Sommige evenementen kun je best uit handen geven of je zorgt ervoor dat je er tijdelijk iemand extra bijhaalt.

Wil jij een van deze commissies helpen? Meld je dan nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Deze oproep is dus niet alleen voor de A, B en C spelers maar zeer zeker ook voor de senioren en ouders van leden. Jullie hulp is echt nodig.

Activiteiten Agenda

Giga Kangoeroe dag 2019