Nieuwe kledingcommissie een feit

Patricia van den Berg en Hanneke Willemse hebben aangegeven om zitting te willen nemen in de kledingcommissie.
Als opvolgers van Roswitha en Rina zullen zij de verantwoordelijkheid dragen over de uitgifte van de wedstrijdkleding en trainingspakken.

Indien je kleding nodig hebt omdat je nieuw bent bij KV Wolderwijd of je kleding is te klein geworden, dan kun je dit laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook zal de kledingcommissie zich gaan buigen over nieuwe initiatieven op gebied van de kleding en bijbehorende zaken. Je kunt denken aan tassen, sokken, sweaters enz.

Als bestuur van KV Wolderwijd zijn we erg blij dat de nieuwe invulling zo snel heeft plaats gevonden. Binnenkort zullen Roswitha en Rina officieel hun taken overdragen aan Patricia en Hanneke.

Nogmaals willen we Roswitha en Rina bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren en wensen wij Patricia en Hanneke veel succes in hun nieuwe rol.

Activiteiten Agenda

Giga Kangoeroe dag 2019