Vacatures Kledingcommissie KV Wolderwijd

Voor de kledingcommissie van KV Wolderwijd zijn we per direct op zoek naar 2-3 nieuwe leden. Welke leden, of ouders van leden zouden deze taak op zich willen nemen?

Gezien de snelle groei van KV Wolderwijd liggen er een aantal leuke uitdagingen in het verschiet. Naast het uitreiken van wedstrijdkleding en de bijbehorende trainingspakken, zullen we ook moeten gaan kijken naar een nieuw, verfrissend wedstrijdtenue.

Aanmelden, of meer info, kan eenvoudig door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door een van de bestuursleden of trainers aan te schieten.

Bedankt!

Uiteraard willen we de huidige leden, Roswitha en Rina hartelijk bedanken voor hun inzet. Mede door hun betrokkenheid hebben we het voor elkaar gekregen dat we nu in mooie nieuwe trainingspakken kunnen lopen en dat een ieder altijd hun wedstrijdkleding had. Namens het bestuur van KV Wolderwijd bedankt voor jullie inzet.

Activiteiten Agenda

Giga Kangoeroe dag 2019