Anne & Robert 'Vrijwilligers van het jaar 2018' bij KV Wolderwijd

KV Wolderwijd kan niet bestaan zonder de inzet van de vele vrijwilligers. Om al deze vrijwilligers een klein beetje in de schijnwerpers te zetten benoemt het bestuur van KV Wolderwijd elk jaar een 'Vrijwilliger van het jaar'.

Vrijwilligers van het jaar 2018Het bestuur van KV Wolderwijd heeft dit jaar Anne Engelsman en Robert van Ravenswaaij benoemd tot 'Vrijwilligers van het jaar'

Het afgelopen jaar hebben deze 2 vrijwilligers een enorme klus verricht door met z'n tweeen zowel de C1 als ook de B1 te trainen en te coachen. Daar waar ze in eerste instantie samen 1 team onder hun hoede zouden nemen, zijn ze bij gebrek aan extra trainers ook het tweede team gaan trainen en coachen. Hulde, zeker als je ook nog eens kijkt welke resultaten er als team zijn behaald en welke progressie individuele spelers hebben gemaakt.

Namens het bestuur nogmaals bedankt voor jullie inzet en gefeliciteerd.

Activiteiten Agenda

Giga Kangoeroe dag 2019