Gegevensbescherming binnen KV Wolderwijd

avg oke 600x318Tijdens de Algemene Leden Vergadering op maandag 15 oktober jl. zijn de leden geïnformeerd over de Algemene Verordering Gegevensbescherming (afgekort AVG). Kern van de verordering is dat de vereniging zorgvuldig moet omgaan met gegevens (hieronder vallen ook foto's) van haar leden zodat leden geen nadelige gevolgen kunnen ondervinden.
Belangrijke vraag is welke gegevens worden vastgelegd en waarvoor worden deze gebruikt? Kan een foto van de jaarlijkse BBQ zomaar geplaatst worden op Facebook?

Deze en andere vragen worden in de komende periode nader uitgewerkt. Het bestuur is verheugd dat Henk Links als inhoudsdeskundige, contactpersoon Gegevensbescherming wil zijn. Als u vragen heeft kunt u Henk benaderen, ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten Agenda

PUB Quiz