Werken aan Zichtbaarheid KV Wolderwijd - denk en doe mee

Korfbal Zichtbaar SportiefTijdens de Algemene Leden Vergadering op maandag 15 oktober jl. is de leden gevraagd om met ideeën te komen om KV Wolderwijd bekender te maken onder de inwoners van Zeewolde. De inwoners van Zeewolde moeten weten dat er in Zeewolde wordt gekorfbald, dat onze vereniging Actief is én dat het het Leuk is om lid te zijn van onze vereniging. Hoe meer inwoners van Zeewolde dit weten, hoe groter de kans dat inwoners lid worden. En dat is nodig.

Momenteel telt onze vereniging circa 70 leden. We groeien voorzichtig, positief! Maar voor een meer solide vereniging is het nodig om meer dan 100 leden te hebben. En daar moeten we ons voor inzetten. Natuurlijk zijn er al initiatieven. Er verschijnen berichten op Facebook, de website en in de Zeewolde Actueel. Promoten we ons tijdens de Cultuurmarkt en (een hele belangrijke) tijdens het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi.

Maar.... als we blijven doen wat we altijd al deden, dan krijgen we wat we altijd al kregen...

Daarom het verzoek aan leden en ouders om met ideeën en plannen te komen om nog meer inwoners te laten weten dat KV Wolderwijd bestaat en dat ze Actief en Leuk is. Een club waar je lid van wilt zijn en bij wilt horen.

Heb jij een idee?

Activiteiten Agenda