• KV Wolderwijd KangoeroeKlup

Samen Sterk : Dekamarkt actie

2018 09 03 Header Persbericht Samen sterk 2Aanstaande zondag 14 oktober gaat bij de Dekamarkt in Zeewolde (Polderwijk) de actie "Samen Sterk voor onze buurt" van start. Samen met met nog 4 andere ingezonden initiatieven is ook een idee van KV Wolderwijd gekozen.
Ons idee is om een vandalisme bestendige korfbalpaal te plaatsen op een schoolplein of in een speeltuintje bij jou in de buurt!
Dit doen we natuurlijk om korfbal meer zichtbaar te maken in ons mooie dorp en om KV Wolderwijd onder de aandacht te brengen.

De exacte locatie moeten we nog bepalen, maar deze actie kan niet succesvol worden zonder jullie steun.

Je kunt ons helpen op een paar manieren:
- Gedurende de actieperiode veel boodschappen doen bij de Dekamarkt want dit levert veel vouchers en dus veel stemmen op.
- Vertel je familie, vrienden en buren over het doel wat KV Wolderwijd voor ogen heeft en roep ze op om op ons te stemmen als ze boodschappen doen bij de Dekamarkt.
- Op een aantal dagen mogen we bij de Dekamarkt aanwezig zijn, in korfbaltenue, om onze actie onder de aandacht te brengen van de klanten van de Dekamarkt. Natuurlijk zullen we palen, korven en ballen meenemen om extra op te vallen.
Welke dagen dit zijn hoor je nog, maar jullie hulp is meer dan welkom.

De actie loopt tot en met 24 november, en aan het eind wordt in totaal 5000 euro verdeeld volgens de stemverhouding. Het is dus belangrijk om veel stemmen te verzamelen.

Als je zelf een suggestie hebt waar we die vrolijke, veelkleurige korfbalpaal kunnen plaatsen, dan horen we het graag. Je reacties kunnen naar het bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We hopen op een goede actie en veel medewerking van jullie allemaal.

Voor meer informatie kijk op https://www.dekamarkt.nl/meer-dekamarkt/samen-sterk

Grote Club Actie 2018

Gaan we ons doel halen?