Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Maak kennis met korfbal: doe gratis mee aan onze proeftrainingen.
Klik hier voor alle info

Bestuursnieuws KV Wolderwijd

Accounting Counts officieel sponsor KV Wolderwijd/DYZLE

Met het ondertekenen van het 3-jarig sponsorcontract is de samenwerking tussen KV Wolderwijd/DYZLE en Accounting Counts officieel.

Angela van der Vlugt, namens Accounting Counts, en voorzitter Ben Scharft, namens KV Wolderwijd/DYZLE, tekenden beiden de overeenkomst voor een mooi sponsorbord langs de velden aan de Sportlaan in Zeewolde.
Het ontwerp is in samenspraak met beide partijen door KV Wolderwijd/DYZLE gemaakt, en heeft een grote opval waarde tussen de reeds bestaande reclameborden.

Namens het bestuur en de sponsorcommissie van KV Wolderwijd/DYZLE bedanken we Accounting Counts voor het vertrouwen en deze mooie overeenkomst.

Lees meer

KV Wolderwijd/DYZLE | 50% leden stijging sinds 2017

Met gepaste trots kunnen we melden dat afgelopen week het 120e spelende lid is aangemeld bij KV Wolderwijd/DYZLE.
Wie???  Dat blijft nog even geheim, maar zaterdag 3 juni zullen we dat bekend maken en zetten we hem/haar in het zonnetje.

Dit betekend tevens dat we vanaf 2017 met ruim 50% in leden zijn gestegen. Van 82 toen naar nu 123 spelende leden. Wat een mooi resultaat.

En dat alles hebben we toch maar mooi, ook tijdens corona geregeld. Dank gaat uit naar alle vrijwilligers, trainers, coaches, scheidsrechters en een ieder die een steentje heeft bijgedragen aan onze mooie vereniging.

Lees meer

Wordt 'Tientjes' lid en steun KV Wolderwijd

Als korfbalvereniging kunnen we natuurlijk elke dag nieuwe leden gebruiken. Naast actief spelende leden kennen we ook ondersteunende leden. Leden die KV Wolderwijd een warm hart toedragen. Dit zijn onze 'Tientjes' leden.

Voor slechts 2 tientjes (€ 20,-) per jaar ben je al 'Tientjes' lid van KV Wolderwijd en steun je de club.

Iedereen kan 'Tientjes' lid worden. Denk hierbij aan vaders, moeders, maar ook oma's en opa's. Maar ook als 'oud' lid van KV Wolderwijd kun 'Tientjes' lid worden.

Lees meer

Onhulling nieuw KV Wolderwijd/DYZLE tenue

Op zaterdag 26 november om 15:30 zal het nieuwe tenue van KV Wolderwijd/DYZLE worden onthuld.

Voor deze unieke gebeurtenis nodigen wij iedereen van harte uit: leden, ouders van leden, broertjes, zusjes. Ook onze sponsoren hebben een uitnodiging ontvangen om aanwezig te zijn.

Programma:

14:30 uur inloop met koffie en iets lekkers

15:30 uur Onthulling / Presentatie nieuwe tenue

15:45 uur KV Wolderwijd/DYZLE 1 - Hebbes 1

17:00 uur Hapje en drankje in onze kantine.

Lees meer

Gezocht: 2 nieuwe bestuursleden KV Wolderwijd/DYZLE

Binnen het bestuur hebben we momenteel 2 openstaande vacatures: die van penningmeester en die van algemeen lid.

Vacature Penningmeester

Als penningmeester binnen het bestuur van KV Wolderwijd/DYZLE hou je je bezig met de financiën van onze club. Denk hierbij aan de contributie, de kas gelden en de begroting. Je bent als ware de schatbewaarder van onze vereniging.
In deze rol krijg je de ondersteuning van ‘boekhouder’. Je staat er dus zeker niet alleen voor, en ervaring als penningmeester is dan dus ook niet direct nodig.

Vacature Bestuurslid Algemene Zaken

Als bestuurslid van KV Wolderwijd/DYZLE zijn we op zoek naar iemand die pro-actief wil mee denken met het bestuur op het gebied van diverse zaken. Samen met het bestuur heb je als doel om van onze club een nog mooiere, gezelligere, betere, duurzamere, veiligere en sportievere club te maken.

Lees meer

Noodkreet! Gezocht kantine medewerkers.

Met heel veel trots hebben we in 2017 onze eigen kantine in gebruik mogen nemen. Inmiddels maken we al ruim 5 jaar bijna wekelijks met heel veel plezier gebruik van deze kantine.
Eerst alleen koffie, thee en fris, inmiddels met een eigen tap installatie en een mooi ingerichte keuken.

Voor een echt, goede kop koffie (verse bonen), een koel drankje, een biertje, een tostie en zelfs een patatje met snack kan iedereen terecht in onze kantine.

MAAR…. Dat gaat niet vanzelf. Daarvoor zijn een aantal mensen elke week druk in de weer om dit mogelijk te maken. Inkoop, verkoop, schoonmaak, onderhoud, enz. Allemaal taken die moeten gedaan worden.

Momenteel zijn we naarstig op zoek naar ondersteuning in het Kantine-Team. Dit team is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de kantine op de dagen van de wedstrijden en evenementen, maar mogelijk ook op een trainingsavond.
Dit team van mensen weet hoe alles werkt, waar alles staat en wat er moet gebeuren. Deze mensen krijgen tijdens de wedstrijden ondersteuning van een van de ouders van jeugdleden die op dat moment spelen. Je staat er dus nooit alleen voor.

Lees meer

DYZLE hoofdsponsor KV Wolderwijd

Met ingang van het nieuwe seizoen zal KV Wolderwijd verder gaan onder de naam KV Wolderwijd/DYZLE

DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals, is de komende 5 jaar de hoofd- en naamsponsor van KV Wolderwijd.

Beide partijen hebben vandaag overeenstemming bereikt voor een langdurige samenwerking.
Vanaf komend seizoen zal de naam DYZLE prominent op de voorzijde van het nieuwe tenue van KV Wolderwijd/DYZLE te bewonderen zijn.
DYZLE heeft als doel hun naamsbekendheid verder te vergroten en wil dat op een sociaal maatschappelijk verantwoorde manier doen door ook lokaal aanwezig te zijn.
De ambities van KV Wolderwijd/DYZLE sluiten naadloos aan bij de doelen van DYZLE: “Samen sterker”.

Als sterk groeiende korfbalvereniging in Zeewolde, ziet KV Wolderwijd/DYZLE in de samenwerking met DYZLE ruime mogelijkheden om de naam en de producten van beide partijen de komende jaren te laten excelleren.
Als bestuur van KV Wolderwijd/DYZLE zijn we zeer content met deze samenwerking en hopen samen met DYZLE de vereniging een nieuwe, extra, impuls te bieden op gebied van ontwikkeling van spelers, staf maar vooral ook de gezelligheid binnen KV Wolderwijd/DYZLE te waarborgen. 

Foto: 
Danny Holthaus en Arnoud Ruijter namens DYZLE proosten op de samenwerking, samen met Jeroen van den Berg en Ben Scharft namens KV Wolderwijd/DYZLE

Lees meer

25 jaar lid KV Wolderwijd: Bas & Karin

Bas en Karin Kettenis, broer en zus, zijn afgelopen weekend in het zonnetje gezet omdat ze beide 25 jaar lid zijn van KV Wolderwijd.

Zowel Bas als Karin spelen nog altijd actief korfbal in het eerste team van KV Wolderwijd. In de thuiswedstrijd afgelopen zaterdag kregen ze vlak voor tijd een publiekswissel. Uiteraard ontvinegn ze ene bloemetje en was er een taart.

Lees meer

DUURZAAMHEID | Veldverlichting vervangen door LED lampen

De korfbalvelden van KV Wolderwijd zijn sinds deze week voorzien van nieuwe, duurzame, led-verlichting.

Een mooie investering waarmee we als vereniging samen met de stichting Exploitatie Sportpark de Horst en VV Zeewolde, een mooie stap zetten naar een duurzamere manier van het gebruik van elektra. Naast de led verlichting voor de velden liggen er ook al ruim 100 zonnepanelen op de kleedkamers van KV Wolderwijd en VV Zeewolde.

De nieuwe led-verlichting is niet alleen goedkoper in gebruik, maar kan ook veel slimmer (lees efficienter) worden ingezet. LED-verlichting kan aan- en uitgezet worden op elk willekeurig moment, kan gedimd worden indien er minder licht nodig is maar ook kunnen delen van het veld apart worden aangestuurd.
In de toekomst zal de veldverlichting ook met behulp van een app op afstand bediend kunnen worden.

Lees meer

CORONA UPDATE | We gaan weer trainen in de zaal

Naar aanleiding van de laatste persconferentie aangaande de huidige corona maatregelen kunnen we het volgende melden:

 1. De competitie ligt voorlopig nog stil:  morgen, zaterdag 15 januari, zijn er dus GEEN wedstrijden
 2. Er mag WEL weer getraind worden in de zaal: vanaf aanstaande dinsdag zal het gewone trainingsschema "zaal" weer gelden.
 3. De kantine blijft voorlopig nog steeds dicht
 4. Ouder dan 18 jaar, dan is een CTB (corona test bewijs), of geldige QR code vereist.
 5. Ouders en toeschouwers zijn nog steeds niet welkom bij de trainingen en oefenwedstrijden
 6. Onderlingewedstrijden mogen georganiseerd worden. (komen we zsm op terug)

Gelukkig kan er weer wat meer:  we kunnnen weer korfballen!

Lees meer

Bestuurswisseling KV Wolderwijd

Tijdens de laatste algemene leden vergadering (ALV) hebben we afscheid genomen van onze penningmeester Jan-Peter Bultman. Jan-Peter is ruim 6 jaar lid geweest van het bestuur. 

Die zelfde avond heeft Jeroen van den Berg zich aangemeld als bestuurslid. Met de komst van Jeroen bestaat het bestuur van KV Wolderwijd weer uit 5 personen.

De taken van Jan-Peter zullen worden overgenomen door Hans Pape. Hij heeft te kennen gegeven dit het aankomende jaar te willen doen. Hans is daarna aftredend, als bestuur gaan we alvast op zoek naar een nieuwe penningmeester.
Als penningmeester zal Hans de ondersteuning krijgen van Leo Heemskerk die de boekhouding zal gaan doen.

Annemarie van Raalten heeft de functie van secretaris overgenomen van Hans Pape. 

Lees meer

BESTUURSFLITS | Prettige Feestdagen

Het jaar 2021 gaat helaas weer als een nachtkaars uit: als gevolg van de nieuwe corona maatregelen zullen we in elk geval tot en met 14 januari niet meer kunnen korfballen.

Geen trainingen en geen wedstrijden. Maar ook geen activiteiten. Dus geen Oliebollenspektakel op 28 december, maar ook geen traditioneel Oliebollentoernooi die dag.
Voor het eerst wilden we een nieuwjaarsreceptie organiseren op zaterdag 8 januari maar ook deze zal er niet komen.
Ook geen clinic voor de trainers op zaterdag 8 januari en geen onderlinge wedstrijdjes.

Helaas het kan en mag allemaal niet doorgaan.

Namens het bestuur wensen wij iedereen prettige feestdagen. Geniet ervan, blijf gezond en hou vol.

Lees meer

Gevolgen aanscherping coronaregels voor KV Wolderwijd

Na de persconferentie van gistervanavond 2 november zijn er mogelijke effecten voor ons als KV Wolderwijd. Welke dat exact zullen zijn en hoe we hier invulling aan geven zal in de komende dagen duidelijker worden.

We gebruiken daarvoor het protocol van NOCNSF en KNKV. Zodra een en ander exact en duidelijk is zullen we iedereen informeren over wat en hoe!

Lees meer

 • Glasbewassingnederland.nl
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Official Pizza partner KV Wolderwijd
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Bakker Bart
 • Onze KV Wolderwijd webshop
 • KorfbalTotaal.nl
 • Fysio Focus Zeewolde
 • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
 • Financiële Dienstverlening
 • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
 • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
 • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
 • Voor al uw maatwerk
 • De schilders met garantie uit Zeewolde

Evenementen Agenda

Geen evenementen

Competitie Agenda

Oefenwedstrijden ZAAL


Datum: zaterdag 04 november
Aanvang: 09:00 uur.


Bestuursagenda

Geen evenementen

Kantine Agenda

Geen evenementen