Nieuw seizoen: we gaan weer beginnen!

Komend weekend starten we met de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een aantal oefenwedstrijden. Zowel uit als ook thuis. Vanaf 3 september start dan de officiële competitie weer.

Programma op website

Voor de uitwedstrijden doen we altijd een beroep op de ouders om te rijden. Hiervoor is Susanne altijd druk in de weer om een zo optimaal mogelijke verdeling te maken zodat iedereen ongeveer evenveel aan de beurt is om te rijden.

Rijschema op website

Dat geldt ook voor de kantinediensten. Tijdens de thuiswedstrijden hebben we de hulp van 1 (max 2) ouders nodig in de kantine. Ook hiervoor is een mooi schema voor gemaakt.

Kantinediensten op website

Uiteraard hopen we dat een ieder zijn/haar steentje wil en kan bijdragen als vrijwilliger voor een van deze taken. Kun je onverhoopt niet op de ingedeelde tijden, probeer dan in eerste instantie onderling te ruilen.

NIEUW
Vanaf dit seizoen gaan we een nieuwe vorm van communicatie gebruiken voor in elk geval de kantinediensten: de KVKV-app. Deze is voor elk IOS of Android toestel te downloaden.
Voor vragen mbt tot het gebruik van deze app of het inloggen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

• Glasbewassingnederland.nl
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk