KV Wolderwijd plaatst weer 3 'Korfbal-Bomen'

Afgelopen week zijn er weer 3 bassischolen blij gemaakt met een 'Korfbal-Boom' van KV Wolderwijd.

Als uitvloeisel van het lokaal sportakkoord heeft KV Wolderwijd zich ten doel gesteld om op alle schoolpleinen van de basisscholen in Zeewolde een 'Korfbal-Boom' te plaatsen. Afgelopen week waren de scholen 't Wold, de Wetering en 't Kofschip aan de beurt.

Met het plaatsen van deze vrolijk, gekleurde korfbal bomen hoopt KV Wolderwijd dat er meer gesport en bewogen gaat worden tijdens de pauzes op het schoolplein maar dat natuurlijk ook alle kinderen nog meer bekend zullen worden met het leuke spelletje Korfbal.

WhatsApp Image 2021 12 20 at 11.57.14 AMIn de komende weken zullen nog 4 basisscholen een korfbal-boom op hun schoolplein krijgen.

Vrijwilligers van KV Wolderwijd hebben deze bomen, een paal met daarop 4 kleurrijke korven op verschillende hoogtes, geplaatst.

Jubileumdag 30 jaar KV Wolderwijd
Ned. Kampioenschap B-aspiranten