Afsluiting 1e helft veldseizoen: zaterdag 30 oktober

Aanstaande zaterdag, 30-10, sluiten we de eerste helft van het veldseizoen alweer af. Dit doen we met de wedstrijd KV Wolderwijd 1 tegen Zaandam Zuid 1.

Kom allemaal ons eerste team aanmoedigen, zij hebben nog een appeltje te schillen tegen deze ploeg en zullen er alles aan doen om de punten in Zeewolde te houden.
Aanvang van deze wedstrijd is om 15:00 uur.

Uiteraard hopen we op de komst van vele supporters!!

Tevens zal de kantine die dag uitgebreid open zijn. Naast een lekkere kop koffie gaan we die dag de nieuwe tap installatie in gebruik nemen. Men kan dus genieten van een heerlijk Hertog Jan tap biertje.

Tevens is er een lekkere daghap in de vorm van een broodje bal. Ook willen we de snacks, patat, frikandellen en kroketten graag op maken. Genoeg reden om dus zaterdag gezellig nog 1 keer naar ons veld te komen.

De kantine is open vanaf 14:00 uur.

Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december