2021 Speculaas Actie | KV Wolderwijd

Beste leden van KV Wolderwijd (jong en oud),

De Sinterklaasperiode staat al weer bijna voor de deur, dus is bij KV Wolderwijd de Speculaas-actie weer van start gegaan. We gaan deze inzetten om wat extra geld binnen te halen voor leuke activiteiten.
De actie werkt op dezelfde manier als de vorige jaren.

De meeste leden hebben inmiddels als een brief en een bestelformulier ontvangen met daarop de verschillende pakketten en producten die zijn te bestellen. Voor degenen die hem nog niet hebben, er ligt een op naam gesteld exemplaar klaar in de kantine.
Hiermee ga je op pad om zoveel mogelijk te verkopen. De bestellijst wordt ook via PDF gestuurd, zodat je deze kunt delen in App groepen met je familie, je vrienden, je klas of op je werk.

Je rekent zelf direct de bestelling af met "jouw" klanten. Je ingevulde bestellijst kan op donderdag 4 november of uiterlijk zaterdag 6 november ingeleverd worden bij ons, Alexandra of Patricia. Op donderdagavond zijn wij bij de trainingen, en op de zaterdag kan het inleveren tussen 10:30 en 12:00 in de kantine.
Bij het inleveren van het bestelformulier moet direct betaald worden, bij voorkeur het totaalbedrag in 1 keer met PIN.
De bestellingen kun je dan op donderdag 18 november of zaterdag 20 november (tijdens de oefenwedstrijden) in de kantine ophalen en daarna afleveren aan de kopers.

Dit jaar hebben we naast 2 actiepakketten een mooi nieuw artikel in het assortiment: een reuze speculaaspop (500 gram) in een mooie doos. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de 3 populairste artikelen van vorig jaar los te bestellen: de gewone pepernoten, een banketstaaf en gevuld speculaas (3 plakken)
Mocht je bestelformulier vol zijn, er liggen er nog extra in de kantine, en deze kun je hier downloaden: 2021 Speculaas Actie.

Veel plezier met deze actie, en veel succes met de verkoop.
Groeten van de Speculaas commissie, Alexandra en Patricia

Oliebollen Toernooi 2021