Ben jij 5 of 6 jaar oud? Kom korfballen bij KV Wolderwijd

KV Wolderwijd is op zoek naar 5 & 6 jarige jongens en meisjes die graag zouden willen korfballen.

Ons huidige F-team is naarstig op zoek naar jongens en meisjes om straks in de zaal mee te kunnen doen met de competitie.

Ivan, Madelief, Jenthe, Eefje, Yara en Wout, zijn samen met hun trainers/coaches Sophie & Anna op zoek naar jou!  Kom jij gezellig meedoen? De komende weken wordt er nog getraind op de zaterdag ochtend van 9:30 tot 10:30 op onze korfbalvelden aan de Horsterweg 202A.

Naast veel plezier, lekker bezig zijn en leren korfballen, krijg elke speler naast wedstrijdkleding ook een trainingspak. En de eerste 3 maanden mag je GRATIS meedoen.

Lijkt je dit leuk, kom dan gewoon naar de training op zaterdag ochtend. Wil je meer info: stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december