Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Alle basisscholen in Zeewolde een korfbalboom!

Het is gelukt! Op alle schoolpleinen van de basischolen in Zeewolde gaan we een korfbalboom plaatsen.

Na het succes van de eerste 4 korfbalbomen hebben we, in samenwerking met de gemeente Zeewolde en als uitvloeisel van het lokaal sportakkoord, het voor elkaar gekregen als KV Wolderwijd om ook de laatste 7 basisscholen te voorzien van een mooie korfbalboom. Op elke schoolplein staat dus straks zo'n mooie korfbalboom.

De korfbalboom is een korfbalpaal voorzien van 4 kleurige korven op verschillende hoogtes. Een mooie toevoeging voor elk plein in het kader van meer bewegen en sporten is gezond.
Als KV Wolderwijd zullen we op alle basisscholen na plaatsing en in overleg een leuke, sportieve korfbalclinnic geven. Op deze manier promoten we de korfbalbomen in Zeewolde en willen we de korfbalsport in Zeewolde nadrukkelijker aanwezig laten zijn.

Als KV Wolderwijd zijn we trots op dit resultaat en hopen dat er veel plezier beleefd zal worden aan de korfbalbomen.

Voor vragen en/of meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Geen evenementen