Zaterdag 26 oktober: Beweegfestijn

Op zaterdag 26 oktober vindt opnieuw het Beweegfestijn plaats. Een gevarieerde middag waarop mensen met een beperking kunnen kennismaken met sporten of gewoon lekker (samen) gaan bewegen. Verstandelijk of fysiek beperkt, jong of oud; waar het om gaat is wat je allemaal wel kunt. Bewegen hoort een feest te zijn, en dat is precies ook de opzet van het Beweegfestijn.

Ook KV Wolderwijd zal hierbij ondersteuning bieden.

Uiteenlopende activiteiten
Deelnemers kiezen zelf het programma dat het beste bij hen past en naast meedoen is er ook voldoende ruimte voor voorlichting. Zo is er een Sportmeerkamp, een Beweegplein en een informatiehoek. Na afloop verzamelen alle deelnemers voor een heerlijke traktatie in de kantine van de (schuin tegenoverliggende) kantine van de korfbalvereniging.

Opening door de wethouder, ondertekening samenwerkingsovereenkomst
Het belooft een bijzondere editie te worden. Naast de grote variatie en ontmoetingsmogelijkheid voor verschillende doelgroepen zullen voorafgaand aan het festijn diverse sport- en zorgaanbieders een overeenkomst afsluiten omtrent samenwerking rond sport en bewegen.

Dus zet de datum in je agenda! Zaterdag 26 oktober, 14.00-17.00 uur, sporthal De Horst in Zeewolde.

Commissie Vergadering
maandag 25 november