Speculaas Actie 2019

Ook dit jaar komen leden van KV Wolderwijd weer bij u langs voor de jaarlijkse speculaas actie.

Alle leden hebben een bestelformulier mee gekregen met daarop een aantal heerlijke producten en speciale voordeel pakketten met speculaas en andere lekkernijen.

NIEUW:  Bestel nu ook uw speculaas online. Ga naar onze speciale webshop: Logo Webshop

Met de opbrengst van deze actie kunnen we weer een aantal leuke activiteiten ontplooien voor onze leden. Je kunt hierbij denken aan het kamp maar ook aan een bezoek met bus aan de korfbalfinale in Ahoy.

Tot zaterdag 9 november is er de mogelijkheid om te bestellen. Vanaf 21 november zullen de pakketten dan worden uitgereikt.

Voorbeeld:

Het 'Standaard' pakket bestaat uit:

• Kruidnoten (400gr)
  • Speculaasbrokken (3 stuks)
  • Gevulde speculaas (3 plakken)
  • 1 roomboter amandelstaaf

Dit mooie pakket kost slecht € 10,-

Niemand gezien van KV Wolderwijd en toch bestellen?  Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Extra bestelformulieren kun je hier downloaden:

maandag 24 februari
Commissie Vergadering