Hollandse Feestavond op zaterdag 9 november

De eerste feestavond van KV Wolderwijd is een feit: Op zaterdag 9 november zal het 'nieuwe' feest-team groots uitpakken met een super gezellige feestavond. Voor deze feestavond nodigen we dan ook alle leden, oudleden, maar ook ouders van leden en broers & zussen van leden uit. Kom jij ook?

Voor deze eerste feestavond is het thema "Hollandse avond"  Uiteraard zal de muziek, de aankleding, de hapjes en de drankjes in het teken staan van dit thema.

Maar ook hopen wij dat alle 'feestgangers' zich zullen kleden naar dit thema. Wie komt er het best gekleed? Uiteraard kun je een leuke prijs winnen met het best bijpassende outfit.

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

• 18:00 uur aanvang
  • 18:15 uur start 'Hollands diner'  (Meer info volgt zsm)
  • 18:45 uur Oud Hollandse spelen Jeugd
  • 20:30 uur Muziek
  • 21:00 uur bekendmaking beste outfit
  • 01:00 uur Afsluiting

Uiteraard zal de omlijsting van deze feestavond bestaan uit passende muziek, een sfeervolle aankleding. Ook de inwendige mens zal niet vergeten worden.

Hollandse Avond

maandag 28 oktober