Startdag KV Woldewijd een TOP dag

Onder werkelijk stralende omstandigheden heeft KV Wolderwijd op de startdag van het seizoen groots uitgepakt.
Na een lange voorbereiding was het dan afgelopen zaterdag 31 augustus zover. Er was door de organisatie alles aan gedaan om een compleet programma neer te zetten met als hoogtepunt de komst van de landskampioen korfbal 2017-2018 TOP/SolarCompleet uit Sassenheim.

De A-selectie begon om 8:00 uur met een heerlijk ontbijt. Aansluitend om 9:00 uur stond er een pittige Bootcam sessie op het programma voor de A & C-selectie gegeven door Marcel de Groot.

Om 11:00 uur was het de beurt aan alle spelende leden van KV Wolderwijd. Trainer/Coach Jan Niebeek van TOP/SolarCompleet verdeeld na een korte opening de korfballers in 3 groepen die elk op hun eigen niveau een korfbalclinic kregen van anderhalf uur. Niebeek zelf nam de A-selectie onderhanden. Een mooi ervaring voor deze ambitieuze groep.
De clinic werd afgesloten met een ‘wedstrijd’ tussen spelers van KV Wolderwijd en TOP/SolarCompleet. Deze werd uiteindelijk nog maar nipt gewonnen door TOP.

Na een uitgebreide en gezamenlijke “gezonde’ lunch was het de beurt aan de A1 om een oefenwedstrijdwedstrijd te spelen tegen de selectie van TOP/SolarCompleet. Een prachtige ervaring en een goede korfballes.
Ter afsluiting van de startdag speelde de selectie van TOP/SolarCompleet nog een Demonstratiewedstrijd.

Luisterend naar de vele mooie woorden en complimenten van de aanwezige ouders en het publiek kan de organisatie terug kijken op een mooi start van het seizoen. Ook de lovende woorden van de TOP begeleiding over de accommodatie en verzorging tijdens de dag, is een mooie opsteker voor KV Wolderwijd.

Deze dag zou niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet van vrijwilligers, sponsoren en bedrijven:

• AVH Audio – geluidsinstallatie
  • Marcel de Groot – Bootcamsessie