Geslaagde open dag bij KV Wolderwijd

Afgelopen zaterdag 13 april was er een gezellige open dag bij KV Wolderwijd. Qua temperatuur wat frisjes, maar gelukkig scheen de hele ochtend de zon. Alle jeugdteams speelden een oefenwedstrijd tegen leeftijdsgenoten van buurvereniging Unitas/Perspectief uit Harderwijk. Voor elk team was er in de rust een schaal met vers fruit, in het kader van de actie “gezond eten” bij KV Wolderwijd.

Om 10:00 werd door het bestuur een aantal oude en nieuwe sponsoren verwelkomt bij de onthulling van de nieuwe reclameborden langs het hoofdveld. De C-jeugd verzorgde tussendoor een geslaagde beachkorfbal-clinic op het onlangs vernieuwde beachkorfbalveld, en onder het genot van een gratis kopje koffie of thee werden gasten en geinteresseerde ouders van potentiele nieuwe leden rondgeleid.

Na afloop van de laatste wedstrijd op het veld, waarbij intussen het weer wel wat slechter was geworden, is binnen in de kantine de grote Korfballeaguefinale vanuit de Ziggodome bekeken. Al met al een gezellige en geslaagde dag.

Komende zaterdag 20 april begint voor alle teams de veldcompetitie, en wordt de dag begonnen met een gezamenlijk paas-ontbijt.

maandag 24 februari
Commissie Vergadering