Autorijschool Outback: verdien nu €100,- voor de club

Ben jij op zoek naar een autorijschool?  Of wil jij binnenkort starten met lessen?  Ga dan nu naar Rijschool Outback en verdien € 100,- voor KV Wolderwijd.

Voor elke nieuwe leerling, die KV Wolderwijd aanlevert, ontvangen wij als vereniging € 100,-. En dat is lekker snel verdiend

Actie loopt tot 20 juli 2019

Over Autorijschool Outback

Dat de kosten van je rijbewijs hoog op kunnen lopen dat weet iedereen.
Daarom heeft rijschool Outback tips bedacht om goedkoper je rijbewijs te behalen.
Zo hou je meer geld over voor andere leuke activiteiten.

Neem een proefrijles.
Een proefrijles is een hele goede manier om te besparen op je rijlessen.
Het voordeel is dat je vooraf weet hoeveel rijlessen er nodig zijn en prijsafspraken kunt maken met de rijschool. Zo betaal je nooit teveel.

Les overdag in plaats van ’s-avonds.
Je leert het meest door overdag te rijden, overdag rijdt er namelijk veel meer verkeer dan in de avonduren. Overdag krijg je veel meer de kans om zoveel mogelijk verkeerssituaties te oefenen.

Les in blokuren in plaats van 1 enkel uur.
Wanneer je maar 1 uur les hebt ben je meer heen en weer aan het rijden dan dat je daadwerkelijk aan het lessen bent.
Plan met je rij-instructeur minimaal 90 minuten of het dubbele hiervan.
Zo leer je het meest en heb je minder lessen nodig dan wanneer je een losse rijles rijdt.

Les meerdere keren per week.
Wanneer je leert autorijden is het in je voordeel om meerdere keren per week af te spreken.
Als je slechts 1x in de week een rijles afspreekt ben je meer dan de helft van je lestijd kwijt aan het herhalen. Hierdoor blijft er veel minder lestijd over voor het aanleren van nieuwe dingen en heb je meer rijlessen nodig dan noodzakelijk.

Les in het gebied waar je ook examen gaat doen.
Het is verstandig om te lessen in de stad waar je examen gaat doen, je kunt dan alvast veel ervaring opdoen in het CBR-examen gebied. Woon je daarbuiten zorg ervoor dat je centraal in dit gebied afspreekt met de rijschool. Als je de helft van je rijles kwijt bent aan het heen en weer rijden van je woonplaats naar het CBR-examen gebied dan gaat dit ten koste van jouw eigen rijlestijd.

Rij actief mee wanneer je niet achter het stuur zit.
Wanneer je met iemand anders meerijdt en dus niet achter het stuur zit, let dan toch op alsof je zelf zou rijden. Kijk ook hoe een ander het doet. Alles wat je tijdens het meerijden leert kun je straks weer gebruiken bij je eigen rijlessen.

Kies je voor BOVAG-Rijschool Outback, dan kies je voor duidelijkheid, heldere instructies en een gestructureerde opleiding.
Meteen een proefles aanvragen?

0111 Superloten 756x348

Start Zaaltrainingen 2020 S + B teams