13% ledengroei in 3 maanden tijd bij KV Wolderwijd

Korfballen in Zeewolde bloeit en groeit. Steeds meer mensen in Zeewolde weten de weg te vinden naar de korfbalvelden van KV Wolderwijd. In 3 maanden tijd heeft Wolderwijd een ledenstijging van maar liefst 13% (!) weten te realiseren. Met name bij de jongste jeugd is de aanwas groot, maar ook bij de senioren komen er nieuwe leden bij.

Jongens gezocht!

In alle leeftijdscategorieen zijn we op zoek naar jongens welke deze leuke sport samen met de meiden willen gaan oppakken. Korfbal is een sport voor jongens en meisjes samen en dus zijn we nu op zoek naar jongens vanaf 5 jaar die het leuk lijkt om ook eens een keer mee te doen.
Ben jij die stoere jongen die samen met onze meiden wil gaan korfballen?  Kom dan gerust eens een keer op een dinsdag naar sporthal de Horst: van 18:00 tot 19:00 uur kun je dan mee trainen om te kijken of deze leuke sport iets voor jou is.

PS:  Meisjes zijn natuurlijk ook altijd welkom!

CombiFit

Naast het met regelmaat trainen en op zaterdag een wedstrijdspelen bieden we ook CombiFit aan. Als CombiFit deelnemer ben je minimaal 1x in de week actief aan het trainen maar speel je niet elke zaterdag een wedstrijd. 4-5 keer per jaar zullen we een wedstrijd spelen of deelnemen aan een toernooi. De groep bestaat grotendeels uit oud-korfballers die de sport leuk vinden maar dus niet elke week een wedstrijd kunnen/willen spelen.
Lijkt het jou ook leuk om met deze groep mee te trainen, dan kan dat op de donderdagavond van 21:00 tot 22:00 uur in sporthal de Horst.

KorfbalFit

Wil jij lekker bewegen in een leuke, sportieve omgeving met de nadruk op de korfbalsport?  Dan is KorfbalFit waarschijnlijk een leuke uitdaging. Gezellig en actief bezig zijn in een leuke groep sporters zorgt ervoor dat je actief en in beweging blijft. Naast leuke vormen van korfbal zullen ook algemene beweegvormen, een beetje conditie en een goede warming-up onderdeel zijn van KorfbalFit.
KorfbalFit kan op de dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 uur in sporthal de Horst.

Commissie Vergadering
maandag 25 november