CORONA UPDATE : Trainingen & Competitie

Woensdag 4-11-2020

Tijdens de laatste persconferentie van onze regering zijn er extra maatregelen aangekondigd welke gelden vanaf woensdag 4-11 22:00 uur tot in elk geval woensdag  18-11, voorlopig dus voor 2 weken.

Naast deze extra maatregelen gelden de huidige maatregelen in elk geval tot half december (dinsdag 15-12)

Ook nu zijn de gevolgen dus weer groot voor ons maar ook alle andere sportverenigingen. Uiteraard zullen wij er als KV Wolderwijd, met behulp van de trainers, coaches, bestuur en activiteitencommissie alles aan doen om te kijken naar wat er wel mogelijk is. In eerste instantie voor onze leden, maar mogelijk ook voor andere sporters die toch graag iets actiefs willen doen.

Wat zijn de aanpassingen voor de komende weken:

• Zoals het er nu naar uit ziet zal de zaalcompetitie pas starten op zaterdag 9 januari 2021
  • De jeugd (t/m leeftijd A-spelers) mogen gewoon blijven trainen.
    • Vanaf dinsdag 10 november kan deze groep trainen op de tijden zoals vermeld op de website: Trainingstijden
    • De A-spelers kunnen mee trainen met onze B1
  • De senioren en korfbal-fitters bieden wij de mogelijkheid om, vanaf 10-11, op de dinsdagen van 20:30 tot 21:30 uur te trainen in de zaal. Zij hebben dan de beschikking over de gehele zaal waardoor er voldoende ruimte is.
    Zij het wel onder strikte voorwaarden:
    • Alleen in vaste groepjes van maximaal 2 personen.
    • In een afgezet gebied, waarbij er 1.5m afstand moet worden gehouden van de andere groepen.
    • Elk groepje moet herkenbaar zijn dmv gekleurde hesjes
    • Maximaal 30 personen per zaal deel

Alternatief voor de wedstrijden:

Op zaterdag 14-11 zal er voor de jeugd tot en met de D een leuk evenement in de zaal worden georganiseerd. Alle jeugdleden van KV Wolderwijd zijn die dag van 9:30 tot 11:30 van harte welkom.

Op zaterdag 21-11 zal er een ‘clinic’ georganiseerd worden voor alle C, B en A-spelers. Ook dit evenement zal plaats vinden van 9:30 tot 11:30 uur.

Voor alle evenementen en trainingen blijft gelden dat:

• Toeschouwers (ouders) zijn niet toegestaan
  • Gebruik van kleedkamers is niet toegestaan

Korfbal 'Kangoeroe' Instuif
zaterdag 28 november