Anouk & Susanne winnaars Oliebollen Toernooi 2019

Het traditionele Oliebollen toernooi van KV Wolderwijd is dit jaar gewonnnen door Anouk & Susanne. Zij versloegen in de finale de gedoodverfde winnaars Rick & Matthijs.

Onder toeziend oog van vele toeschouwers en deelnemers was het in de finale spannend tot de laatste seconden. In een "Best of 5" moest de winnaar bekend worden. Deze gelijk opgaande strijd werd uiteindelijk met een 10-7 overwinning in de 5e set beslist in het voordeel van de dames.

Ook dit jaar was de opkomst weer erg goed. 24 teams hadden zich aangemeld. Om 19:00 uur begonnen de eerste wedstrijden. Het was duidelijk dat voor sommige duo's meedoen belangrijker was dan winnen. De sfeer zat er dan ook goed in en de organisatie verliep soepel en vlot. Na de poule wedstrijden werd er vanf de 8e finales gespeeld volgens het afval systeem. Alleen de winnaars gingen door. Om 21:15 uur werd er uiteindelijk begonnen aan de grote finale.

De prijsuitreiking vond plaatst in onze eigen kantine waar na afloop ook nog kon worden genoten van een hapje en een drankje. Al met al kunnen we terug kijken op een mooi, gezellig en geslaagd Oliebollen Toernooi 2019

Commissie Vergadering
maandag 27 januari