GiGa Kangoeroedag 2019: vanaf nu aanmelden

Het lijkt nog ver weg, maar de aanmelding voor de GiGa Kangoeroedag op dinsdag 28 mei kan nu eenvoudig online gedaan worden.

Kangoeroedag

De GigGa Kangoeroedag belooft ook dit jaar weer een groot spektakel te worden voor alle groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen in Zeewolde. Een super sportieve middag waarbij de kinderen kunnen meedoen aan de vele verschillende spelletjes en opdrachten.

Onder begeleiding van ervaren studenten van de Hogeschool van Amsterdam met ondersteuning van scholieren van Windesheim Harderwijk zal er een mooi en compleet programme worden neergezet.

Aanmelden voor de "Leukste Sportdag voor de groepen 1, 2 en 3' kan dus vanaf nu. Via deze link kom je bij het aanmeldformulier:  Aanmelden GiGa Kangoeroedag 2019

Voor meer info, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

KV Wolderwijd wint derby van Unitas Harderwijk

De korfballers van Wolderwijd denderen door. Na de goede wedstrijd vorige week in Leusden wist de selectie ook thuis te winnen. Er stond een heuse derby op het programma tegen Unitas uit Harderwijk. Bij verlies zouden de ‘Harderwiekers’ in de stand over KV Wolderwijd wippen. Ze waren dan ook strijdlustig het Wolderwijd overgestoken. De toeschouwers in De Horst zagen daarom een spannende wedstrijd.

Unitas opende met een mooi afstandsschot de score. Wolderwijd antwoorde vrij snel met twee mooie scores waarna Unitas de stand weer gelijk trok (2-2). De minuten daarna speelde de thuisploeg haar beste periode van de wedstrijd. Verdedigend zeer sterk en zelf rustig de kansen benuttend. Het gevolg was een 6-3 voorsprong. Reden voor de coach van Unitas om in te grijpen. Door het inbrengen van twee nieuwe heren konden ze zich onder de druk uitspelen. 6-6 vlak voor rust, het moment voor de coach van Zeewolde om ook in te grijpen. Een gouden wissel. Op slag van rust werd de voorsprong opnieuw gepakt.

Lees meer

Wij zijn op zoek naar jou!

KV Wolderwijd is een snel groeiende korfbal vereniging. Zoals het er nu naar uit ziet gaan we met 3 (!) extra teams deelnemen naar de voorjaarscompetitie 2019.

Echter missen we nog 1 of 2 spelers om echt te kunnen starten. 

word lid buttonWe zijn dus op zoek naar jou!

Ben jij nu 6,7,8 of 9 jaar oud, meld je dan nu aan. Gedurende de zaal kun je dan alvast lekker trainen en op het veld mag je dan meedoen met de wedstrijden.

Of

Ben jij 18 jaar of ouder en wil je lekker 1x per week een wedstrijdspelen op de woensdagavond?  Meld je dan nu aan voor ons nieuw op te richten Midweekteam.

Aanmelden kan eenvoudig via: Ik Doe Mee!

Wil je meer informatie, stuur dan gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lees meer

Oefenwedstijden Veld April 2019

Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen voor het volgende veld seizoen zijn reeds gestart.

De volgende oefenwedstrijden zijn in gang gezet?

Zaterdag 6 april

  • De Vinken A1 - KV Wolderwijd A1
  • 11:00 uur KV Emmeloord C1 - KV Wolderwijd C1


Zaterdag 13 april (staat nog niet helemaal vast):

  • KV Wolderwijd 1 - Unitas 5
  • KV Wolderwijd A1 - Unitas A2
  • KV Wolderwijd C1 - Unitas C2
  • KV Wolderwijd D1 - Unitas D4
  • KV Wolderwijd E1 - Unitas E6
  • KV Wolderwijd F1 - Unitas F2 of F3

Interesse in Midweek korfbal?

Heb je als (oud)seniorenlid veel plezier in korfbal, maar eigenlijk geen tijd in het weekend om te korfballen? Dan is het wellicht interessant om voor een midweekteam te gaan. 

Dit houdt in dat de wedstrijden door de weeks worden gespeeld.

Wij van de Technischecommissie willen via deze oproep inventariseren of er binnen KV Wolderwijd interesse is voor een dergelijk team onder de huidige en maar met name ook de oudleden.
Het gaat hierbij om wedstrijden spelen gedurende het komende veldseizoen.
Heb je interesse geef dit dan zo spoedig mogelijk (uiterlijk 10 januari) door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens de TC,
Groeten,
Susanne

Oude trainingspakken inzamelen

Alle spelers zijn voorzien van een nieuw trainingspak. En o wat zijn ze mooi! Dit straalt uit!

De oude trainingspakken willen we graag doorgeven aan een goed doel.
Daarom: wil een ieder die een DEEN trainingspak heeft, deze inleveren op zaterdag 12 januari in Sporthal De Horst bij de bardienst? Samen maken we andere kinderen blij met trainingspakken.

Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werken aan Zichtbaarheid KV Wolderwijd - denk en doe mee

Korfbal Zichtbaar SportiefTijdens de Algemene Leden Vergadering op maandag 15 oktober jl. is de leden gevraagd om met ideeën te komen om KV Wolderwijd bekender te maken onder de inwoners van Zeewolde. De inwoners van Zeewolde moeten weten dat er in Zeewolde wordt gekorfbald, dat onze vereniging Actief is én dat het het Leuk is om lid te zijn van onze vereniging. Hoe meer inwoners van Zeewolde dit weten, hoe groter de kans dat inwoners lid worden. En dat is nodig.

Momenteel telt onze vereniging circa 70 leden. We groeien voorzichtig, positief! Maar voor een meer solide vereniging is het nodig om meer dan 100 leden te hebben. En daar moeten we ons voor inzetten. Natuurlijk zijn er al initiatieven. Er verschijnen berichten op Facebook, de website en in de Zeewolde Actueel. Promoten we ons tijdens de Cultuurmarkt en (een hele belangrijke) tijdens het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi.

Maar.... als we blijven doen wat we altijd al deden, dan krijgen we wat we altijd al kregen...

Daarom het verzoek aan leden en ouders om met ideeën en plannen te komen om nog meer inwoners te laten weten dat KV Wolderwijd bestaat en dat ze Actief en Leuk is. Een club waar je lid van wilt zijn en bij wilt horen.

Heb jij een idee?
Stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een bestuurslid aan.

Activiteiten Agenda

PUB Quiz
zaterdag 16 februari
Aanvang: 19:00
Giga Kangoeroe dag 2019
dinsdag 28 mei
Aanvang: 08:30

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
dinsdag 29 januari
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Oefenwedstrijden Veld 2019
zaterdag 06 april
Aanvang: 09:00
Oefenwedstrijden Veld 2019
zaterdag 13 april
Aanvang: 09:00

Facebook KV Wolderwijd logo