InWoodz nieuwe bordsponsor KV Wolderwijd

Met gepaste trots kunnen we melding maken van weer een nieuwe sponsor van KV Wolderwijd.

InWoodz heeft zich voor 3 jaar verbonden aan KV Wolderwijd. 

InWoodz "Maatwerk voor elk interieur" zegt het eigenlijk al. Voor elke klus binnen of buitenshuis kan InWoodz de helpende hand aanreiken.
Heeft u een klus, groot of klein, neem contact op met Jeroen van den Berg van InWoodz. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer

KORFBALFIT: lekker sporten. Iets voor jou?

De opzet van KorfbalFit is enerzijds mensen aan het bewegen te houden en anderzijds om mensen aan het bewegen te krijgen. Het KNKV wil met dit programma een aanzet geven tot sociale en sportieve contacten met een positief effect op de gezondheid. Het bewegingsaanbod is gebaseerd op korfbalvormen, maar ook andere bewegingsvormen zullen aan bod komen.

KorfbalFit

KorfbalFit is een leuke, gezonde manier om aan je wekelijkse portie beweging te komen. En dat bewegen belangrijk en gezond is, dat weten we allemaal. Als je aan sporten doet ben je minder vaak ziek en voel je je fitter. KorfbalFit geeft je bovendien kans om op gevarieerde, gezellige en verantwoorde manier binnen de sportvereniging mensen te ontmoeten uit je eigen omgeving.

Bij KV Wolderwijd zijn we elke donderdagavond met een gezellige, enthousiaste groep personen een uurtje aan het sporten, van 20.00 tot 21:00 uur.

Lees meer

Korfballers van Wolderwijd winnen in Woudenberg

Zaterdag 7 september verloor het eerste senioren team van KV Wolderwijd teleurstellend de eerste competitie wedstrijd. In eigen huis werd de ploeg met 19-13 door MIA uit Amersfoort verslagen. In de kleine najaarscompetitie, met naast MIA ook nog Telstar uit Hoevelaken en Woudenberg, was het dus belangrijk om de tweede wedstrijd te winnen om nog mee kunnen te doen voor de bovenste plaatsen. Tegenstander van afgelopen zaterdag, 14 september, was Woudenberg 4. Ook dit team had de eerste competitiewedstrijd verloren, er moesten dus kansen zijn voor de Zeewoldenaren.

Lees meer

Online loten kopen van de Grote Club Actie

Zijn we nog niet bij jou aan de deur geweest? En wil jij ook loten kopen van de Grote Club Actie om zo KV Wolderwijd te steunen?

Het kan eenvoudig ook online. Ga dan naar: GCA KV Wolderwijd en bestel daar eenvoudig je Grote Club Actie Loten.

Van elk verkocht lot gaat 80% naar onze club. Een lot kost € 3,- en daarvan gaat dus € 2,40 direct naar KV Wolderwijd.

Dit jaar hebben willen we als club weer met z'n allen een leuk weekend weg organiseren en om de kosten zo laag mogelijk te houden zal een groot gedeelte van de opbrengst van de Grote Club Actie besteed worden aan dit mooie evenement.

Koop dus eenvoudig je loten online voor KV Wolderwijd.

bewegende banner 728x90 300dpi

 

Mitra Martijn Thiele nieuwe sponsor KV Wolderwijd

Met de ondertekening van het sponsorcontract heeft KV Wolderwijd er een nieuwe bordsponsor bij: Mitra Martijn Thiele.

Mitra Martijn Thiele is een drankenspeciaalzaak in het centrum van Zeewolde, gevestigd aan het Raadhuisplein 2. 
Uniek bij Mitra Martijn Thiele zijn de speciale 'proef & ontdek' evenementen. Zo is er 13 oktober weer een Masterclass Wiskey. Voor meer info ga je naar de facebook pagina van Mitra Zeewolde:  FB Mitra Martijn Thiele

Als KV Wolderwijd zijn we erg blij met deze nieuwe sponsor. 

Lees meer

10 loten per lid? We gaan er voor!

Elk jeugdlid van KV Wolderwijd ontvangt een loten boekje van de Grote Club Actie. Ook dit jaar doen wij weer mee met deze unieke actie.

Opbrengst?

Een lot van de Grote Club Actie kost € 3,- waarvan 80% (!) naar onze vereniging gaat. Dus per verkocht lot ontvangt KV Wolderwijd €2,40.

Doel?

Dit jaar zal de opbrengst groten deels ten goede komen aan het kamp, wat we als vereniging willen organiseren in 2020. Daarnaast zullen we met de opbrengst een aantal leuke activiteiten kunnen ondersteunen.

Hoe werkt het?

Alle loten verkocht door middel van het boekje gaan op basis van een eenmalige incasso opdracht. Het lotnummer is dan terug te vinden op je bankafschrift of in je app van de bank.
Belangrijk bij deze manier van loten verkopen is dat we een duidelijk leesbaar IBAN nummer en naam hebben. Zonder deze gegevens kunnen we geen incasso opdracht aanmaken.

Voor wie?

Deze manier van loten verkopen is erg eenvoudig voor bijvoorbeeld familieleden, opa’s & oma’s, ooms & tantes. Maar ook buren, vrienden of andere gegadigden kunnen natuurlijk loten bij jou kopen.

Wanneer?

De officiële verkoop start pas op zaterdag 14 september. Maar je mag best wat eerder bij je familie gaan verkopen.

Uiteindelijk willen we graag alle boekjes weer ontvangen op zaterdag 5 oktober. Dit kan door ze in te leveren in de kantine in de ‘Schatkist’ van KV Wolderwijd.

Help jij ons mee?

We gaan voor totaal 1000 loten!! Dat betekend gemiddeld 10 loten per verkoper. Dat moet toch lukken?

Meer info? Ga naar onze website of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Online loten kopen?

Dat kan ook. Ga naar www.kvwolderwijd.nl/lotenkopen

Superlot?

0075 Superloten 728x90c

Een Superlot kost € 150,- en bevat 150 loten. Daarnaast maak je met een Superlot kans op extra prijzen. Een Superlot is leuk om als team te kopen of voor bedrijven en sponsoren. Iets voor jou? Of weet jij iemand die wel een

Superlot wil kopen? Bel of app met 06-33334580

Heel veel succes!

13 & 20 september Schoolkorfbal training bij KV Wolderwijd

Ter voorbereiding op het jaarlijkse schoolkorfbal toernooi in Zeewolde, bieden we de groepen 4 & 5 van de basisscholen in Zeewolde weer de mogelijkheid aan om 1 of 2 trainingen bij te wonen op de velden van KV Wolderwijd.

Dit jaar vinden de trainingen plaats op vrijdag 13 en vrijdag 20 september. Op beide dagen beginnen we om 17:00 uur. De korfbaltrainingen duren tot 18:00 uur.

Onder begeleiding van leden van KV Wolderwijd zullen we de leerlingen de basis regels van het korfbal vertellen. Daarnaast zullen ze een aantal leuke korfbal gerelateerde oefeningen/spelletjes doen.

Alles op een rijtje:

  • Schoolkorfbaltraingen
  • Voor de groepen 4 & 5 van de basischolen
  • Op vrijdag 13 & 20 september
  • Van 17:00 tot 18:00 uur
  • Onder begeleiding van korfballers van Wolderwijd
  • Op de sportvelden op sportpark De Horst

Zorg dat jij er ook bij bent!

Het schoolkorfbaltoernooi zelf vindt plaats op vrijdag 27 september en begint om 16:00 uur.

De Kangoeroeklup gaat weer van start!

Aanstaande donderdag is het weer zover:  de Kangoeroeklup gaat weer beginnen. 

Onder leiding van Marlies zullen deze jongste korfballertjes allemaal leuke spelletjes en oefeningen voorgeschoteld krijgen.

De Kangoeroeklup is er voor alle kinderen van 4 en 5 jaar. Wil jij ook meedoen? 
Dat kan natuurlijk. Kom dan gezellig op een donderdag van 18:00 tot 19:00 uur naar onze korfbalvelden op sportpark De Horst

Voor meer info kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app je met 06-33334580

Ben jij er op de donderdag ook bij?


Marlies zou graag nog de hulp van 1 of 2 jeugdspelers willen hebben tijdens deze trainingen. Wil jij helpen?  Kom dan ook donderdag om 18:00 uur naar het veld en meld je even bij Marlies.

 

We gaan weer! Korfbal Kamp 2020

We gaan weer op kamp!

In 2020 gaan we weer een fantastisch kamp organiseren waar iedereen van KV Wolderwijd aan deel kan nemen.

Momenteel wordt de kampcommissie weer geinstaleerd, zijn de eerste ideeen reeds gemaakt en wordt de locatie uitgezocht. Het belooft weer een spectaculair kamp te worden welke je absoluut niet wilt missen.

Alle leden, ouders, broertjes en zusjes mogen deelnemen aan dit famillie weekend.

Meer info zal de komende maanden via de website naar jullie toekomen.

Lees meer

Activiteiten Agenda

Korfbal League Finale 2020
zaterdag 04 april
Aanvang: 16:00

Bestuursagenda

Commissie Vergadering
maandag 30 september
Aanvang: 19:30
Algemene Leden Vergadering 2019
maandag 14 oktober
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Oefenwedstrijden Zaal 2019-2020
zaterdag 16 november
Aanvang: 10:00

Facebook KV Wolderwijd logo