Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Algemeen KV Wolderwijd

Jeugdtrainers KV Wolderwijd/DYZLE behalen diploma Korfbaltrainer 2

Afgelopen dinsdag hebben 9 jeugdtrainers van KV Wolderwijd/DYZLE het certificaat Korfbal Trainer 2 (KT2) in ontvangst mogen nemen.

Vanaf begin november zijn zij wekelijks in de weer geweest met opdrachten om uiteindelijk dit mooie resultaat binnen te halen.
De cursus KT2, georganiseerd vanuit het KNKV, is een eerste stap om de trainers en coaches binnen KV Wolderwijd/DYZLE naar een hoger niveau te tillen. De trainers hebben nu meer tools en handvaten om de trainingen beter en aantrekkelijker op te zetten om uiteindelijk de spelers en de club naar een hoger niveau te brengen. Immers, de jeugd heeft de toekomst.

Met dit mooie resultaat is de eerste stap gezet in het structureel opleiden en begeleiden van trainers en coaches binnen KV Wolderwijd/DYZLE. Vanaf volgend seizoen zal een speciaal aangestelde trainersbegeleider alle trainers en coaches verder helpen tijdens trainingen en wedstrijden.

Lees meer

KV Wolderwijd/DYZLE 1 genomineerd voor Sportploeg van het jaar

Op zaterdag 11 maart worden de jaarlijkse sportprijzen 2022 in Zeewolde weer uitgereikt.

Met trots kunnen we melden dat het vlaggenschip van KV Wolderwijd/DYZLE is genomineerd voor sportploeg van het jaar.

Zowel de resultaten op het veld als in de zaal, in beide gevallen promotie naar de 3e klasse, hebben waarschijnlijk geleid tot deze nominatie.
Met deze mooie resultaten is het voor het eerste in het bestaan van KV Wolderwijd/DYZLE dat ons eerste team zowel op het veld als ook in de zaal in de derde klasse speelt.

Lees meer

Overzicht kantinediensten Zaal

In onderstaand overzicht staan de vrijwilligers voor de kantinediensten tijdens de zaal wedstrijden in Sporthal de Horst.
Alle vrijwilligers hebben een email ontvangen met daarin de tijden waarop wij een beroep op jullie doen.
Deze info is ook terug te vinden in de KNKV / Sportlink app. Alle info over de app vind je hier: KNKV AppKantine-Team


In onderstaand overzicht staan de vrijwilligers voor de kantineteam tijdens de zaal wedstrijden in Sporthal de Horst.
Deze info is ook terug te vinden in de KNKV / Sportlink app. Alle info over de app vind je hier: KNKV App


 

Zaterdag 12 november: PUB-Quiz / After Party

Na de afgelopen twee succesvolle edities van de pubquiz is het activiteitenteam klaar voor een nieuwe editie.

Deze zal 12 november gaan plaatsvinden om 20.30 met allerlei leuke vragen, activiteiten en prijzen.

Ook kan je deze avond voor een voordelig tarief borrelhapjes halen om je tijdens deze zware avond te ondersteunen.

Opgeven kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We willen jullie vragen om je team uit 2 tot 4 personen te laten bestaan en een unieke teamnaam op te geven.

Lees meer

JAM Schoolkorfbal toernooi 2022: Mooi en succesvol

Onder wederom schitterende omstandigheden is het 27e JAM Schoolkorfbaltoernooi weer een groot succes geworden.

Ruim 250 kinderen waren afgelopen vrijdag actief aan het sporten op de korfbalvelden van KV Wolderwijd/DYZLE. Onder begeleiding van meer dan 30 vrijwilligers werd er gestreden om elke bal. Uiteindelijk werden er rond de klok van 18:00 uur 7 winnaars gehuldigd.

Elk jaar biedt KV Wolderwijd/DYZLE op de laatste vrijdag in september de groepen 4&5 van de basisscholen in Zeewolde de mogelijkheid om deel te nemen aan het JAM Schoolkorfbaltoernooi. Voorafgaand worden er altijd 2 inloop trainingen verzorgd door de jeugdtrainers van KV Wolderwijd/DYZLE. Bijna 200 kinderen maakten gebruik van deze extra en gratis trainingen ter voorbereiding op het toernooi.

Het JAM Schoolkorfbaltoernooi zelf was ook dit jaar weer een mooie promotie voor korfbal en KV Wolderwijd/DYZLE in het bijzonder. De vele toeschouwers, ouders en opa's en oma's zagen de deelnemende kinderen genieten van een mooie sportmiddag.

Lees meer

Zaterdag = Korfbal dag | Zaterdag 1-10 alles thuis!

Zaterdag 1 oktober belooft weer een mooie zaterdag/korfbaldag te worden. Alle teams spelen dan weer thuis. Vanaf 9:00 uur is er dus weer voldoende korfbal te beleven op onze velden.

Ook voor deze zaterdag pakken we weer een beetje groter uit dan standaard: er zullen weer diverse aanbiedingen zijn in de kantine.
Gezien de weersomstandigheden zullen we deze keer ook de chocolademelk in de aanbieding doen:  met GRATIS slagroom!

Uiteraard is er altijd weer een lekkere kop koffie of cappuccino beschikbaar, gemaakt van vrese bonen.
Ook zijn de tosti's die dag nog voor een speciale prijs te verkrijgen.

Lees meer

Nieuw seizoen: we gaan weer beginnen!

Komend weekend starten we met de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een aantal oefenwedstrijden. Zowel uit als ook thuis. Vanaf 3 september start dan de officiële competitie weer.

Programma op website

Voor de uitwedstrijden doen we altijd een beroep op de ouders om te rijden. Hiervoor is Susanne altijd druk in de weer om een zo optimaal mogelijke verdeling te maken zodat iedereen ongeveer evenveel aan de beurt is om te rijden.

Rijschema op website

Dat geldt ook voor de kantinediensten. Tijdens de thuiswedstrijden hebben we de hulp van 1 (max 2) ouders nodig in de kantine. Ook hiervoor is een mooi schema voor gemaakt.

Kantinediensten op website

Lees meer

WOW! Wat een schitterend NK bij KV Wolderwijd

Na weken van voorbereiding, met vele bijeenkomsten, heel veel mailtjes en telefoontjes, was het dan afgelopen zaterdag 25 juni 2022 eindelijk zover. Waar we ons bijna 3 jaar geleden voor hebben ingeschreven, konden we eindelijk gaan uitvoeren: de organisatie van het NK Korfbal voor B-jeugd teams.

Met ruim 60 (!) vrijwilligers is er uiteindelijk vanaf vrijdag keihard gewerkt om er een top toernooi van te maken. EN DAT IS GELUKT! Hulde aan allen die hebben meegeholpen. Of het nu was in de voorbereiding, met het ophalen van vele zaken, of op de dag zelf: het was super. BEDANKT.

En natuurlijk was het spannend. Wat gaat het weer doen? Blijft het droog? Helaas niet, we hebben 3 flinke buien moeten trotseren met z'n allen. Maar ook dat mocht de pret en inzet niet drukken.
Maar ook de vraag 'Hoeveel mensen kunnen we verwachten' was er een die de gemoederen behoorlijk bezig hield. Uiteindelijk hebben we ruim 600 mensen op onze velden mogen verwelkomen.

En dan het toernooi, het Nederlands Kampioenschap Korfbal. 
Om precies 11 uur werd er gestart met de eerste (van 6) ronde. Mooi was te zien hoe er werd gestreden voor elke bal, elke centimeter. Geen duel werd geschuwd, het ging er fanatiek aan toe. Met een opzet die er toe leide dat de laatse rondes een soort van 'halve finale' was werd het steeds spannender: wie mag er straks in die grote finale spelen.

Lees meer

KAMPIOENEN | Huldiging op zaterdag 18-6

Dat de competitie een mooie afsluiter gaat krijgen is wel duidelijk:  in elk geval 4, maar mogelijk zelfs 5 teams zullen kampioen worden.

En dat gaan we zeker vieren: op zaterdagmiddag 18 juni om 16:00 uur. Voor aanvang van de kampioenswedstrijd van ons 1e team zullen we iedereen in het zonnetje zetten.

Na afloop van de wedstrijd van ons eerste team willen we dan ook nog een 'Kampioenen' foto maken, alle kampioensteams op 1 foto!

Lees meer

Seizoensafsluiting met BBQ & Springkussen | 25-6-2022

Op zaterdag 25 juni na afloop van het NK korfbal voor B-teams willen we met z'n allen het korfbalseizoen afsluiten met een gezellige BBQ.

Voor de jeugd is er de gehele dag een fantastisch springkussen: een speciale korfbal uitvoering!

Aanmelden voor de BBQ kan hier:  Ik kom bij de BBQ

Heb jij je ook aangemeld als vrijwilliger bij het NK die dag, dan mag je GRATIS aansluiten bij de BBQ. (wel even aanmelden via de link)

Uiteraard is iedereen weer van harte welkom op deze afsluitende BBQ:  niet alleen leden van KV Wolderwijd, maar ook oud-leden, ouders, verzorgers, broertjes & zusjes en niet te vergeten de opa's en oma's.  Gewoon gezellig meedoen.

Lees meer

KV Wolderwijd D1 op bezoek bij Hans & Grietje

Belofte maakt schuld: Dus had KV Wolderwijd D1 nog een bezoek aan Hans & Grietje tegoed.

Compleet met pannekoeken en drinken, werd er dinsdag 10 mei dus niet getraind maar lekker gegeten en gespeeld in het mooie speelpark.

Onze D1 had dit te danken aan het feit dat ze als team de meeste loten van de Grote Club actie hebben verkocht! En dat moest natuurlijk beloond worden.

Lees meer

KONINGSDAG 2022 | Korfbal Promotie Dag !

Het was vroeg, het was fris, maar het werd een TOP promotie dag voor KV Wolderwijd.

Op het evenementen terrein in Zeewolde was KV Wolderwijd nadrukkelijk aanwezig. Meer dan 100 deelnemers hebben een poging gewaagd om in 1 minuut zoveel mogelijk doelpunten te maken. Elk half uur was er een winnaar, en dus hebben we velen gelukkig kunnen maken met een lekkere doos Oranje Tompoezen.

Onder leiding van Sophie en Louise en met assistentie van Martijn en Karsten werd het een leuk, gezellige dag. Veel mensen hebben weer kunnen zien waar we bij KV Wolderwijd allemaal druk mee zijn.

Lees meer

 • Glasbewassingnederland.nl
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Official Pizza partner KV Wolderwijd
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Bakker Bart
 • Onze KV Wolderwijd webshop
 • KorfbalTotaal.nl
 • Fysio Focus Zeewolde
 • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
 • Financiële Dienstverlening
 • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
 • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
 • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
 • Voor al uw maatwerk
 • De schilders met garantie uit Zeewolde

Evenementen Agenda

Paasbrunch


Datum: zaterdag 08 april
Aanvang: 11:30 uur.


Korfbal League Finale in Ahoy


Datum: zaterdag 15 april
Aanvang: 12:30 uur.


Competitie Agenda

Oefenwedstrijden VELD


Datum: zaterdag 08 april
Aanvang: 00:00 uur.


Bestuursagenda

Commissievergadering


Datum: maandag 27 maart
Aanvang: 19:30 uur.


Kantine Agenda

Geen evenementen