FLEVO FINANCE | Bal-sponsor tijdens NK Korfbal op 25-6 in Zeewolde

Ook Flevo Finance is een van de "Bal"sponsoren van het NK Korfbal voor B-jeugd op zaterdag 25 juni bij KV Wolderwijd.

Mede door de financiele ondersteuning van Flevo Finance is het mogelijk dat dit mooie evenement plaats vindt.

Op zaterdag 25 juni zullen 8 teams uit geheel Nederland strijden om de titel Kampioen van Nederland. Naar verwachting zullen ruim 500 toeschouwers op het evenement afkomen die dag.
Het belooft dan ook een mooie dag te worden voor KV Wolderwijd, pure korfbal promotie.
Het tournooi begint om 11:00 uur en de finale zal gespeeld worden om 15:40 uur.

Over FlevoFinance

WIE ZIJN WIJ
Flevo Finance geeft advies over hypotheken, verzekeringen en andere financiële diensten. Het advies is altijd afgestemd op uw wensen en uw persoonlijke financiële situatie. Samen met u wegen we alle voor- en nadelen van financiële producten en diensten af. We komen zo tot een advies over het product dat het beste bij uw mogelijkheden en wensen past. Flevo Finance is onderdeel van Gooi Finance B.V. die twee vestigingen heeft: Gooi Finance in Bussum en Flevo Finance in Zeewolde.

FLEVO FINANCE IN ZEEWOLDE
Flevo Finance is al enige jaren actief als financieel advieskantoor in Zeewolde. Op ons kantoor in Zeewolde, kunt u met onze adviseurs spreken over uw financiële wensen. Dankzij de hoge kwaliteit die wij als erkend hypotheekadviseur kunnen realiseren, beschikken we over een groot aantal relaties. Zo hebben veel klanten hun hypotheek met volle tevredenheid via ons kantoor afgesloten.

Meer info op: www.flevofinance.nl

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Wisse Installaties
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk