Jonker Schilderwerken 'Bal-sponsor'tijdens NK-2022

Jonker Schilderwerken is een van de 'Bal-sponsoren' tijdens het NK Korfbal voor B-aspiranten op zaterdag 25 juni in Zeewolde.

Die dag is KV Wolderwijd trotse organisator van dit mooie evenement. Een evenement wat past bij de ambities van KV Wolderwijd en Zeewolde: Sportief laten zien wat we in huis hebben.

Naast 'Bal-sponsor' zal Jonker die dag prominent aanwezig zijn met zijn auto's, en komt zijn sponsorboodschap regelmatig terug op het grote LED-scherm.

Namens KV Wolderwijd bedankt voor de sponsoring!

Over Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf te Zeewolde

Dit zijn wij, een gepassioneerd schildersbedrijf waar de liefde voor het vak écht naar boven komt.

Vakwerk moet je leren
Schilder Robbert Jonker; De liefde voor het ambachtelijke schildersvak heb ik van huis uit meegekregen. Het zit in de familie, mijn vader is ook schilder. De eerste jaren heb ik ervaring opgedaan bij andere schildersbedrijven. Daarna ben ik bij mijn vader in de leer geweest. Van hem heb ik onder meer ook het renoveren geleerd. Van het onzichtbaar repareren van kozijnen met houtrot tot het in oude luister herstellen van oude gevelornamenten.

Het 5-jarig bestaan
Inmiddels staan wij meerdere schilders vast personeel en allemaal uit Zeewolde, jaar in jaar uit te schilderen. Zeker 50% schilderen wij in ons eigen dorp Zeewolde. Erg belangrijk is dat wij om dit te bereiken niet hebben ingeleverd op kwaliteit. Dit staat nog steeds hoog in ons vaandel. Wij willen hiervoor al onze klanten bedanken, waar wij hebben mogen schilderen, stukadoren, behangen, en glaszetten.

Visie en passie
Mijn uitgangspunt is een modern bedrijf neer te zetten met ambachtelijke kwaliteiten. Maar ook het werken voor woning corporaties gemeente en vastgoed beheerders is een groot doel. Om dat uit te kunnen voeren heb ik ervoor gekozen om met alleen met de beste professionele en duurzame materialen te werken. Service staat net als transparantie en duidelijkheid bij mij hoog in het vaandel. Mede hierom zijn wij gevraagd om Sikkens Vakschilder te worden. Kortom; voor goed schilderwerk bent u bij ons aan het goede adres.

Bedrijf van nu en de toekomst
Een goed contact met onze klanten vinden wij heel belangrijk. Als jong schildersbedrijf zijn wij actief via alle sociale mediakanalen, zoals: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en altijd snel bereikbaar via Whatsapp. Volg ons op onze socials en like!

Aangenaam, wij zijn Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf te Zeewolde, kunnen wij u van dienst zijn?

www.jonkerschilderenonderhoudsbedrijf.nl

• DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Wisse Installaties
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk