NK 2022 Huisregels

Huisregels KV Wolderwijd geldend voor alle deelnemers, supporters, bezoekers van het NK Korfbal B-junioren op zaterdag 25 juni 2022

1. Iedereen moet zich met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs, id) kunnen legitimeren.
  2. Het is verboden dranken, glaswerk, plastic flessen, blik, vuurwerk, wapens, giftige, (licht brandbare) of (licht) explosieve materialen en voorwerpen, die gevaar opleveren voor spelers en bezoekers, mee te nemen in de KV Wolderwijd accommodatie en/of wedstrijdterrein op straffe van inbeslagname.
  3. De bezoekers kunnen vooraf gefouilleerd worden. Aan diegene die zich daaraan niet onderwerpt, kan de toegang worden geweigerd. Ook tassen kunnen vooraf worden geïnspecteerd op spullen, die niet op het sportpark mogen worden gebracht.
  4. Blokkeer geen paden, uitgangen of brandblusmiddelen.
  5. Er geldt op het gehele sportpark een algeheel rookverbod. Overtreding van rookverbod wordt direct op persoon of club verhaald.
  6. Gooi afval in de daarvoor bestemde afvalbakken.
  7. Uiteraard geldt ook bij KV Wolderwijd een alcoholverbod voor personen onder de 18 jaar.
  8. Er wordt pas alcohol in de kantine geschonken vanaf 14:00 uur.
  9. Bezoekers die in staat van dronkenschap zijn en/of onder invloed van alcohol of drugs worden de toegang ontzegd.
  10. Het is niet toegestaan zonder toestemming van de organisatie het speelveld te betreden.
  11. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie.
  12. Bedreigingen, mishandeling, intimidatie, agressie, discriminatie en racisme zijn verboden op straffe van verwijdering. Personen die zich schuldig maken aan genoemde zaken zullen worden overgedragen aan de politie.
  13. Er zal een ‘ Zero tolerance’ beleid gehanteerd worden mbt drugs. Personen die zich hieraan niet houden zullen worden overgedragen aan de politie.
  14. Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamers.
  15. KV Wolderwijd is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van privéspullen.
  16. Houdt de kleedkamers netjes en schoon.
  17. De organisatie kan bepaalde personen de toegang weigeren of verwijderen van de evenementenlocatie.
  18. In situaties waarin de huisregels niet voorzien, beslist de organisatie.

Extra voor deelnemende verenigingen

1. Een afgevaardigde van het bestuur van elke vereniging meldt zich bij aankomst bij de veiligheidscoördinator van het evenement.
  2. De afgevaardigde van de vereniging is de verantwoordelijke voor het gedrag van de speler en supporters van de eigen vereniging.
  3. Bij ongeregeldheden zal de veiligheidscoördinator zich wenden tot de afgevaardigde van de betreffende vereniging.
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Wisse Installaties
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk