GiGa Kangoeroedag = Mega Sportdag voor kleuters

DSC 5021Een feest voor alle groepen 1, 2 en 3. Dat is de GiGa Kangoeroedag, het grootste sportevenement voor kleuters van alle basisscholen in Zeewolde.

In 2019 zal de evenement worden gehouden op dinsdag 28 mei.

Voor de 4e keer wordt dit evenement in opdracht van KV Wolderwijd en Buurtsportcoaches in Zeewolde uitgevoerd door studenten van de Hogeschool in Amsterdam. Deze studenten zullen op de dag zelf ondersteuning krijgen van ruim 30 leerlingen van Windesheim Harderwijk.

Voor de deelnemers zal een sportief programma worden opgesteld, bestaande uit leuke spelletjes, opdrachten en andere leuke activiteiten. Uiteraard zullen de meeste spelletjes een link hebben met korfbal.

De start van het programma zal bestaan uit een gezamenlijke warming-up om de spieren alvast wat los te maken. De deelnemende kinderen zullen in groepjes, onder begeleiding, een parcour afleggen. De diversiteit aan spelletjes zal ervoor zorgdragen dat alle kinderen actief mee blijven doen.

Uiteraard zal er tijdens het evenement gezorgd worden voor een lekker tussendoortje en wat te drinken.

Wil je meer info ontvangen over dit leuke evenement dan kun je contact opnemen met de organisatie door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten Agenda

Giga Kangoeroe dag 2019