Schema kantinediensten

In onderstaand schema kun je terug vinden wie wanneer een kantinedienst moet draaien. Deze kantine dienst vul je samen in met iemand vanuit het Kantine Team.

Diensten bij wedstrijden

Er zijn op dit moment geen wedstrijden gepland.

Kantine Team KV Wolderwijd

In onderstaand overzicht kun je zien op welke momenten je als lid van het kantine-team bent ingedeeld voor een bepaalde dienst.

Nieuw is de mogelijkheid om jezelf eenvoudig in te roosteren voor een bepaalde dienst. Klik op de tijden van de dienst en vul de gevraagde gegevens in. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail van je aanmelding en sta je direct in onderstaand overzicht.

Als lid van het kantine team ben je verantwoordelijk voor het openen en sluiten van de kantine.

Er zijn voor de Kantineteam voor de komende 140 dagen geen diensten gepland.