• KV Wolderwijd KangoeroeKlup

Nu aanmelden button

Nieuw HH regelement & Statuten

Notariskantoor Van der Valk Zeewolde

Na maanden van voorbereiding zijn de nieuwe Statuten en het Huishoudelijk Regelement dan eindelijk, getekend door de notaris, een feit.

De oude documenten dateerden van vele jaren geleden en daar stonden zaken in die zeker niet meer van toepassing zijn.
Samen met Karin Kettenis zijn de nieuwe statuten het het huishoudelijk regelement een feit geworden. We hopen dat we hier weer een aantal jaren mee vooruit kunnen.

Doormiddel van een 2 tal links kun je deze documenten eenvoudig downloaden en inzien.

Notariskantoor Van der Valk uit Zeewolde heeft het opmaken van deze aktes gesponsord.